Det ble aldri noen drømmeprins på Linni Meister (36) i tv-programmet «Linni søker drømmeprinsen», men nå kan hun overfor ukebladet Se og Hør avsløre at lykken likevel smiler.

Et snaut år etter at den populære 36-åringen reiste til Kragerø for å jakte drømmemannen på TV, fant hun ham nemlig heller på hjemmebane. Se og Hør har publisert flere bilder av Meister og kameraten gjennom flere år, Morten Rognstad (44), på ferie i Syden, og det er en fornøyd Meister som forteller at hun og Rognstad har blitt mer enn venner.

Les også: Sjokk-tvist i finalen av «Linni søker drømmeprinsen»: – Er spent på hvordan folk vil reagere

– Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå, sier Meister om sin utkårede.

– Vi har utviklet følelser for hverandre, og koser oss masse sammen. Jeg er veldig lykkelig, legger hun til.

Også overfor Nettavisen sier Meister at hun har det bra.

– Vi jobber fortsatt med saken, og tar en gang om dagen. At vi har følelser for hverandre er det ingen tvil om, men vi stresser ikke med å definere oss, skriver tv-profilen i en SMS.

– Han er min sjelevenn, uten tvil, legger 36-åringen stolt til.

Romanseryktene herjet

Den siste tiden er det flere som har hatt en liten mistanke om at det kanskje er mer enn bare vennskap mellom Meister og Rognstad, men selv har de holdt kortene tett til brystet.

Da Nettavisen spurte Meister om de mange romanseryktene for et par uker siden, hadde hun følgende å si om saken:

– Romanserykter er jeg godt vant til etter 15 år i min bransje, så det er ikke noe jeg ikke takler.

Ryktene om en romanse mellom Linni Meister og bestekameraten blomstret for fullt etter at Se og Hør i starten av april publiserte bilder av Meister hånd i hånd med en «mystisk mann» i Hemsedal – og ga seg heller ikke etter at Rognstad i en episode av tv-programmet «Linnis univers» innrømmet at han med tiden hadde fått følelser for henne.

Les også: Linni Meister svarer på romanseryktene

Overfor Nettavisen ønsket ikke Meister å utdype hvem den «mystiske mannen» hun ble avbildet med var, men hun hadde imidlertid bare lovord å komme med om kameraten.

– Morten er verdens beste venn og mann uansett hva, og Dennis og jeg er så ekstremt heldige som har ham i livet vårt. Det at han turte å innrømme i en av episodene at han har følelser for meg, sier hvor modig han er og at han står for det han mener, fortalte den populære tv-profilen og la til:

– Vi har jo hengt ekstremt mye sammen de siste seks årene og vært gjennom mye på godt og vondt, så det er ikke rart om det oppstår noen følelser som er mer enn vennskapelig.

Søkte etter kjærligheten på tv

Meister var som nevnt i fjor sommer i Kragerø på jakt etter kjæreste «Linni søker drømmeprinsen». Etter flere uker med dating kom hun derimot til slutt til frem til at ingen av frierne der var den rette for henne – og dro hjem igjen alene.

Overfor Nettavisen avslørte Linni Meister etter finalen hun var spent på hvordan seerne skulle reagere på valget hennes, men kort tid etter kunne hun fornøyd fortelle at tilbakemeldingene derimot hadde vært over all forventning.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

– Jeg er helt overveldet over all støtte og kjærlighet jeg fikk etter finalen, sa hun og fortsatte:

– Jeg var ekstremt spent, men de reagerte over all forventning. Jeg er veldig glad for at de skjønner at det ikke var noe lett valg, men at jeg står for det jeg sa og gjorde i løpet av den lille tiden vi fikk i Kragerø. Det var faktisk flere som forsto meg og var ekstremt støttende med tanke på valget jeg endte opp med å ta – og det er jeg veldig glad for.