RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORLOVET: Niklas Tangen Klein har fridd og fått ja av Linni Meister. Her de to ved en tidligere anledning.
FORLOVET: Niklas Tangen Klein har fridd og fått ja av Linni Meister. Her de to ved en tidligere anledning. (Scanpix)

Linni Meister forlovet med Niklas Tangen Klein

Sist oppdatert:
Ble overrasket med frieri på Ibiza.

- Jeg fikk helt sjokk, sier Linni Meister (31) til Se og Hør, etter å ha blitt overrasket med frieri på Ibiza.

Kjæresten Niklas Tangen Klein (20) gikk ned på kne, og overrakte ringen han hadde gjemt i en snusboks, inne på Cotton Club på den populære ferieøya.

Meister var i vår på TV-skjermen som deltaker i Farmen Kjendis. Der ble hun slått ut av Leif-Einar Lothe, og den populære vestledningen vant til slutt konkurransen. Sesongen har senere fått like mye oppmerkosmhet, etter at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard stadig viste seg sammen.

Meister har også tidligere deltatt i realityserier, samt gitt ut sanger. Hun har sønnen Dennis fra et tidligere forhold.

Meister og Tangen Klein møttes via pokermiljøet i 2016. 20-åringen var russ året før, men sa den gang til God Kveld Norge at han trives som bonuspappa.

- Jeg hadde ikke sett for meg dette for to år siden. Jeg trives veldig godt i denne rollen og har verdens letteste jobb som bonuspappa for Dennis.

This one night in Ibiza 💏 #ibiza #truelove

Et innlegg delt av Linni Meister Official👸🏼+🦁=ME (@meisterlinni) torsdag 27. Juli. 2017 PDT

🦍❤️🕊 @niklastangenklein More pictures on my blog 👉🏽LINNIMEISTER.NO👄(link in bio) #love4love

Et innlegg delt av Linni Meister Official👸🏼+🦁=ME (@meisterlinni) tirsdag 11. Juli. 2017 PDT

Tusen takk for meg vakre lille Norge😍😅 Jeg må nesten skrive det ettersom over 2 millioner mennesker har fått med seg @tv2offisiell #kjemdisfarmen Jeg var så privilegert å få møte verdens fineste mennesker og dyr❤️ Jeg har fått en opplevelse og minner for livet❤️ Må si meg mer enn fornøyd med 4.plass og vil avslutte denne meldingen med å takke alle Dere som heiet på meg, endret Deres syn på meg og fikk muligheten til å bli kjent med den ekte meg❤️ I løpet av mine 11 år i bransjen er <> desidert det beste programmet jeg har vært med på 🙏🏽❤️ Tusen takk til @gautegg @tv2offisiell for at dere ville ha meg med❤️ Mest av alt vil jeg takke for at dere bidro med å gi meg muligheten til å få venner for livet❤️ @vendelaofficial @petterpilgaard @torepetterson @lavrans.solli @idagranjansen @lothepus @ingeborgmyhre 👭👭👬👬 Jeg elsker dere av hele mitt hjerte❤️ #wearefamily #blessed #tvshow #reality #animals #farmlife #loveit #grateful #life #love

Et innlegg delt av Linni Meister Official👸🏼+🦁=ME (@meisterlinni) onsdag 08. Feb.. 2017 PST

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere