I ukens utgave av Se og Hør står paret frem med tidligere hemmeligholdte forholdsproblemer. Meister og den elleve år yngre forloveden, Niklas Tangen Klein har nemlig brutt forlovelsen i skjul tre ganger.

Det er tre år siden Meister og Tangen Klein fant kjærligheten, og de forlovet seg to år senere.

Til Se og Hør forteller Meister at det første bruddet fant sted kort tid etter forlovelsen på øya Ibiza, og at andre gangen var før hun skulle opptre på «Allsang på grensen». Det siste bruddet skjedde i julen.

- Selv om livet ser perfekt ut på sosiale medier og i mediene ellers, har jeg lagt et tøft og vondt år bak meg, sier hun til Se og Hør.

Paret legger ut flere bilder av hverandre på Instagram, der forholdet frem til avsløringen kun har virket rosenrødt.

Meister opplyser til avisa at grunnen til at de går ut med de tidligere forholdsproblemene er for å stanse rykter rundt paret. Grunnen til at det har blitt slutt mellom paret er at de krangler mye.

Det var i 2017 at paret forlovet seg. Tangen Klein gikk ned på kne inne på Cotton Club på Ibiza, med ringen gjemt i en snusboks.

Linni og Niklas møttes via pokermiljøet i 2016. 22-åringen var russ året før, men sa den gang til God Kveld Norge at han trives som bonuspappa. Meister har sønnen Dennis fra et tidligere forhold.