Linni Meister må dumpe en av frierne sine allerede i første episode. Se det tårevåte øyeblikket i videoen under:


Linni Meister (36) søker for tiden kjærligheten på tv i programmet «Linni søker drømmeprinsen», der ti håpefulle menn har meldt seg på i håp om å vinne Meisters hjerte.

En av dem er 35 år gamle Audun Vhile, men oppholdet hans i Kragerø ble ikke like langt som håpet.

Les også: Bli kjent med Linnis potensielle drømmeprinser

Allerede i første episode, som ble sluppet på Discovery+ og TVNorge mandag, måtte nemlig Meister dumpe en av frierne sine. Og frieren som måtte reise hjem først, ble Vhile.

– Jeg hadde ingenting imot å ryke ut. Jeg mistet litt interessen for henne, men jeg ville helst ikke være den første som ble sendt hjem. Det er jo kjipt å være han som ryker først. Det er kleint, forteller 35-åringen til Nettavisen og ler.

Trodde reaksjonen var falsk

Linni Meister følger i fotsporene til Jan Thomas (55), som i 2020 fant kjærligheten med Harlem Alexander (34) gjennom programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

55-åringen leder i år programmet, og allerede i første episode kan man se at kjendisstylisten ikke legger skjul på at innspillingen kommer til å fremkalle mange følelser. Og det ser man godt at den gjør under den første «dumpingen».

Meister tar nemlig til tårene og beklager gjentatte ganger overfor Vhile, som overfor Nettavisen avslører at han trodde Meisters tårer var skuespill. Men det var det derimot ikke.

Les også: Jan Thomas blir programleder for Linni Meister

– Jeg tenkte hun «faket» det, sier 35-åringen og fortsetter:

– Jeg tenkte bare «herregud, hun er en god skuespiller». Det sa jeg til produksjonen også, for det så veldig ekte ut. Men så fortalte de meg at hun gråt backstage, også. Så det var jo egentlig bare hyggelig at hun tok til tårene for meg, sier han.

– Men jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor, for jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være noen følelser der. Hun traff meg, syntes vel at jeg var litt arrogant, og sendte meg hjem.

– Fortjent at jeg måtte dra

Under dumpingen forteller Meister til Vhile at hun føler de to har fått en mer vennskapelig tone enn at romantikk hadde oppstått mellom dem – noe han selv følte på relativt tidlig.

– Jeg trodde aldri jeg hadde sjans på henne uansett. Hun er «way out of my league». Jeg klarte heller ikke helt å se for meg hvordan livet ville blitt dersom det ble oss to, da jeg på den tiden hadde en relativt dårlig betalt jobb på Sørlandet og såvidt hadde hatt råd til å kjøpe en bussbillett til Oslo. Nå har jeg nye arbeidsoppgaver og reiser mer i jobben, men der og da så jeg ikke helt hvordan det kunne funka, forteller han.

Les også: Dette er årets «Farmen Kjendis»-utfordrere

Med andre ord så heller ikke Vhile helt for seg at det kunne bli noe romantikk mellom de to, noe han innså da han spurte Meister hvor hun ville reist hvis hun kunne dra hvor som helst i verden. Svaret var nemlig ikke det han så for seg.

– Da svarte hun Kiel-båten, og da ble jeg litt skuffet, sier han.

– Hvis du drømmer om drinker i baren på Kiel-båten, så tror jeg ikke vi er en match, legger han lattermildt til.

Likevel skulle Audun Vhile gjerne blitt værende litt til.

– Jeg synes Linni er veldig kul, og det hadde vært kult å få være med litt lenger... Men nå fikk jeg vist meg fra min mest arrogante side – så det var kanskje fortjent at jeg måtte dra.

– En arrogant kuk

Nettopp en arrogante siden tror kanskje Vhile hadde noe å si med tanke på hvorfor han røk først.

– Jeg burde kanskje ha flørtet litt mer, det gjorde jeg ikke i det hele tatt. Og jeg kunne nok ikke vært en så arrogant kuk, selvfølgelig, sier 35-åringen og ler godt, før han fortsetter:

– Men så er spørsmålet om jeg ville det, og det ville jeg ikke.

Han er imidlertid ikke bitter for at han ble sendt hjem, da han ikke hadde helt troen fra start uansett.

– Og hadde det ikke vært meg først, så hadde det vært noen andre. Jeg vil heller ryke først enn nest sist, for sjansen er stor for at hvis du kommer langt så er det følelser involvert når du blir dumpa. Og det suger. Så jeg vil heller være i min situasjon, for da er det ikke noe bitterhet. Nå kan jeg gi Linni en klem hvis jeg møter henne – og det er veldig fint, sier han.

Les også: Kjersti Grini tar til tårene etter stjeling på «Farmen kjendis»: – Jeg kunne like gjerne vært hjemme

Reiste fra sin døende hund

Vhile forteller også at han aldri var 100 prosent investert i hele prosessen rundt tv-datingen.

Da Nettavisen møtte frierne før innspillingen kunne han nemlig fortelle at han hadde reist fra hunden sin, en 14 år gammel mops. Bare to dager før han dro til Kragerø, fikk han beskjed om at det var en stor sjanse for at hunden ikke ville være i live innen han kom hjem igjen fra tv-innspillingen.

– Jeg var hele tiden redd for at produksjonen skulle komme og fortelle meg at han var død. Så jeg hadde kanskje ikke hodet helt på riktig plass – for jeg tenkte jo på det hele tiden.

I og med at han ble sendt hjem såpass tidlig, rakk imidlertid Vhile å se mopsen Frank igjen før han døde.

– Han døde noen uker etter at jeg kom hjem. Så vi rakk en tur til Lofoten sammen og fikk noen gode dager før han døde, forsikrer Vhile – som siden har sørget for et varig minne om huden i form av en tatovering av poten hans.