I mai 2022 la Linni Meister (36) ut leiligheten sin i Holmenkollen for salg, til en prisantydning på 6,6 millioner.

En snau måned senere var leiligheten solgt – men innen august var derimot situasjonen en helt annen. Få dager før overtakelse kom det nemlig frem at kjøperen hadde gitt megler feil opplysninger og ikke hadde penger til leiligheten.

Les også: «Bloggerne»-profilen måtte blokkere kjæresten

Dermed sto Meister igjen med en nesten ferdig tømt leilighet, og overfor TV 2 la hun ikke skjul på at det var kjipt.

– Jeg fikk vite at kjøper ikke hadde penger fem dager før overtakelsen. 70 prosent av tingene er flyttet ut fra leiligheten min, og jeg har tapt mye tid, jobb og inntekt i forbindelse med flytting, forklarte 36-åringen i august i fjor.

Siden lå det an til å bli et dekningssalg av leiligheten, men Meister har heller bestemt seg for å bli boende inntil videre.

– Like greit

Det var i et innlegg på Instagrams historiefunksjon nylig at Meister delte at hun blir boende etter salgskaoset.

«Etter MASSE styr, flytting ut og inn, møter, advokat +++, fant jeg ut at jeg ville vente med å selge. Ble rett og slett litt for mye, og mye vondt skjedde også privat», var blant det 36-åringen formidlet til følgerne sine tidligere denne måneden.

Meister skrev også i innlegget at hun vurderte et dekningssalg, altså en heving av kjøpsavtalen og at leiligheten må selges på nytt, men gikk altså som nevnt bort fra dette. I stedet flyttet hun og sønnen inn i hjemmet igjen.

«Vi fant uansett ikke noe nytt sted å bo, så tenker vi like greit kan bo der vi bor», skriver Meister.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Linni Meister til denne saken.

Ville ikke selge

Inntil videre blir altså Meister og sønnen boende i leiligheten hun i utgangspunktet vegret seg for å selge. Da leiligheten ble lagt ut fra markedet fortalte nemlig TV-profilen overfor Dagbladet at hun egentlig ikke ville flytte.

– Jeg vil jo egentlig ikke selge, da jeg virkelig elsker leiligheten vår og har skapt mange gode minner her med min fantastiske sønn, fortalte Meister til avisen i juni i fjor.

Nå bor hun delvis i leiligheten sin og delvis hos kjæresten, Morten Rognstad.

Som nevnt var det altså manglende finansiering hos kjøperen som førte til at leilighetssalget aldri gikk gjennom.

Til TV 2 sa Meister i august i fjor at hun var skuffet over det hun opplevde som «manglende ydmykhet» hos meglerfirmaet som sto for salget – men nå har dette løst seg.

«Glad det løste seg med megler og meglerfirmaet jeg brukte, og takk til @jcelden som hjalp meg», skriver Meister i innlegget der hun deler at hun skal bli boende i leiligheten.

Avslutningsvis er 36-åringen positiv til hvordan alt har blitt.

«Elsker jo hjemmet vårt. Alt skjer for en grunn», skriver hun.