I fjor høst begynte ryktene å svirre om at Kourtney Kardashians eks, Scott Disick (38) hadde funnet kjærligheten med 18 år yngre Amelia Hamlin (20).

Duoen ble først observert sammen på en middag, og ankom også sammen til Kendall Jenners omstridte 25-årsdag i november. Siden har de to gjort det klart at forholdet mellom dem absolutt er seriøst.

Selv om Disick har fått mye oppmerksomhet for stadig å date yngre jenter, har ikke familien hans eller Hamlins tidligere uttalt seg om det store aldersforskjellen.

Les også: Lisa Rinna (56) sjokkerer igjen med disse bildene

Men i den nyeste episoden av «Real Housewives of Beverly Hills», hvor Hamlins mor, Lisa Rinna er en av fruene, kommer det fram hva foreldrene egentlig syntes om datterens forhold til Disick.

- Hun er 19. Han er 37, med tre barn!

Under en samtale med en av de andre fruene, Erika Jayne, forteller Rinna at hun hadde sett tabloidavisene skrive om datterens nye mann. Episoden er filmet rundt den tiden datteren og Disick først ble koblet sammen og Rinna kan bekrefte at hun hadde forhørt seg med datteren om de nye ryktene, skriver People.

Til Jayne forteller hun at hun først var sjokkert over nyheten og derfor hadde spurt datteren. Hun hadde derimot fortalt moren at de to «bare var venner».

- Men for noen dager siden sender hun meg en video av henne og Scott på stranden, sier Rinna til venninnen som spør om det faktisk stemmer at datteren dater 18 år eldre Disick.

Les også: Hollywood-frue avslører porno-knep med mannen: – Det er sinnssykt bra

Rinna bekrefter at de to er kjærester, men ser ikke ut til å være spesielt fornøyd med forholdet. Hun forteller at første gang hun hørte om det at det var et «What the fuck»-moment.

- Hun er 19 år (Hun fylte 20 i midten av juni, journ.anm.). Han er 37, med tre barn? Hallo? Jeg er veldig nervøs over det, sier Rinna men forteller at ektemannen, Harry Hamlin hadde tatt nyheten mye roligere.

- Vi tenker at det er en fase. Jeg vil ikke gi det for mye oppmerksomhet.

Les også: 10 år med «Real Housewives of Beverly Hills»: Utroskap, sex-anklager, misbruk og dødsfall

Ryktestorm etter ny «TikTok»-video

Olivia Rodrigo (18) er virkelig i vinden om dagen etter at hennes debutalbum «Sour» har toppet albumlister verden over, i tillegg til singellisten.

Nå ser det ut til at det er ikke bare musikken som blomstrer for den unge artisten. For da Rodrigo var på lanseringsfesten «Space Jam: A New Legacy» alias «Space Jam 2» på Six Flags Magic Mountain, en time utenfor Los Angeles, tidligere denne uken, er det en video på TikTok som har fått mest oppmerksomhet i ettertid.

Flere kjendiser som Demi Lovato og Charli D’Amelio var alle tilstede sammen med Rodrigo, men også Adam Haze (21), som omfavner «good 4 u»-sangeren.

Nå går ryktene om at de to skal være mer enn bare venner. Kommentarfeltet fylles opp av fans som lurer på om Rodrigo endelig skal ha funnet kjærligheten etter at singlene hennes kun har beskrevet kjærlighetssorg.

«Jeg var ikke forberedt på å se Olivia sånn som dette med noen», er blant en av kommentarene.

Adam Haze jobber for øvrig seg opp innen film- og serieproduksjon, både som produsent, manusforfatter og regissør. I fjor laget han blant annet musikkvideo med Goody Grace feat. G-Eazy og Juicy J og serien «Day by Day».

Les også: Norge har fått plass i Marvel-universet

Gravid igjen

«Handmaids Tale»-stjernen Yvonne Strahovski (38) kunne onsdag avsløre at hun er gravid for andre gang.

Annonseringen gjorde hun selv under premieren av «The Tomorrow War» i Los Angeles, hvorStrahovski selv spiller i filmen, med blant annet Chris Pratt. I en tett hvit kjole strålte hun på den røde løperen med den voksende babymagen.

Dette blir Strahovskis andre barn etter at hun fikk sønnen William i oktober 2018. Den gang annonserte hun graviditeten på Instagram.

Les også: Prins Harry ønsker å skvære opp med familien etter de oppsiktsvekkende uttalelsene