*Nettavisen* Livsstil.

Liv Unni kan bli Norges beste instagrammer

Nettavisen og 24 lokalaviser i Norge skal før jul kåre Norges beste på Instagram. Hvis du vil delta kan du se nederst i denne saken.

09.11.18 12:49

Liv Unni er en av mange tusen som har blitt nominert til å delta i konkurransen. For å komme langt i denne konkurransen er det kreativitet, særegenhet og være inspirerende som gjelder. Liv Unni tikker alle disse kriteriene.

Først, fortell litt om deg selv
Jeg heter Liv Unni, 42 år, født i Nord-Norge, oppvokst på Nesodden, men bor for tiden på Kypros sammen med mann og hund. Jeg er en positiv og reiseglad sjel, som er opptatt av dyrs rettigheter, og å selv være den forandringen jeg ønsker å se i verden. Litt klisjé, men sant.

Hvor lenge har du vært aktiv på Instagram?

Jeg har vært aktiv på Instagram siden desember 2016/januar 2017.

Hva er hovedgrunnen til at du bruker Instagram?

Hovedgrunnen til at jeg bruker Instagram er for å dele gode opplevelser, inspirasjon, vegansk mat og livsstil, samt å selv finne inspirasjon til opplevelser og plantebasert mat.

Følger du mange selv?

Ja, jeg følger de som inspirerer meg, andre veganere og venner Hva mener du er viktig for å få tatt et godt bilde?

Hva mener du er viktig for å få tatt et godt bilde?

Lyset er det viktigste. Et godt motiv, vite litt om komposisjon og et kamera som lar deg eksperimentere med ulike funksjoner. Selvom IPhone kan fungere greit når budskapet er mer viktig enn bildekvaliteten.

Hvor viktig er personen som tar bildet?

Litt viktig er personen som tar bildet, men for meg kommer det mest an på budskapet. At personen som tar bildet er en dyktig fotograf er selvsagt et pluss.

Hva gjør du til vanlig?

Jeg driver blant annet en vegansk holistisk yoga retreat på Kypros, tar noen oppdrag som reiseleder for Carpe Diem Reiser, jobber sammen med en gruppe som skal starte den første veganske festivalen på Kypros, leier ut ferieleiligheter, jobber sammen med mannen min og skriver litt blogg innimellom.

I Norge er det litt over 2,2 millioner voksne som bruker Instagram. Nettavisen og mange av avisene i Amedia inviterer nå til tidenes kåring av den beste på Instagram i Norge.

Det hele starter med lokale nomineringer i lokalavisene, og i Nettavisen for områdene disse avisene ikke dekker. Til sammen vil vi velge ut 100 av de beste som er nominerte, og fra disse vil lesere og jury velge ut 12 som går til en finale. Til slutt vil vi stå igjen med en vinner som vil motta en fin premie, og mye heder og ære over hele Norge.

Du kan nominere din egen eller andres profil på Nettavisen, eller hos en av lokalavisene du mener du tilhører. Nomineringen avsluttes 11.11.

Du bestemmer selv om du mener du tilhører lokalavisen basert på hvor du er fra, eller hvor du bor.

Hashtaggene for konkurransen er #amediagram og #norgesbesteinsta

Vi reposter bildene på brukeren norgesbesteinsta (https://www.instagram.com/norgesbesteinsta/) fra og med 1.november.

Du kan nominere deg selv eller folk du kjenner. Vi kontakter alle nominerte for å høre om de ønsker å delta i konkurransen.

Disse avisene er med:

(Avisene legger ut nominasjonssaker fortløpende, så det er bare å følge med)

Arbeidets Rett

Aust-Agder Blad

Avisa Nordhordland

Bergensavisen (BA)

Drammens Tidende

Firda

Fredriksstad Blad

Gudbrandsdølen Dagningen (GD)

Hadeland

Halden Arbeiderblad

Haugesunds Avis

Kragerø Blad Vestmar

Lofotposten

Oppland Arbeiderblad

Ringerikes Blad

Ringsaker Blad

Romerikes Blad

Sandefjords Blad

Sarpsborg Arbeideblad

Telen

Tidens Krav

iFinnmark

Østlands-Posten

Østlendingen

Her kan du sende inn din nominering på Nettavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag