Ifølge nyhetssnettstedet Page Six skal skuespiller Brad Pitt (59) ha latt en enslig nabo bo i hans luksuriøse villa i Los Angeles, uten å måtte betale leie.

Skuespilleren Cassandra Peterson (71), som Pitt kjøpte eiendommen av i 1994, forteller at Pitt tillot mannen å bosette seg i villaen til han døde – 105 år gammel.

Les også: Filmstjernen brakk mer enn 30 bein i voldsom ulykke: – Ville gjort det igjen

Kjøpte opp naboeiendommer

– Han var veldig, veldig snill mot mannen. Denne mannen het John, og kona hans døde. Jeg vet at Brad lot han bo der uten å betale noe før han døde, uttalte Peterson i et intervju med People.

Pitt bodde på denne tiden sammen med ekskona Angelina Jolie (47) og deres seks barn. Videre i intervjuet fortalte Peterson at ordningen kom etter at familien begynte å kjøpe opp naboeiendommer da de kom på markedet.

Les også: Tar grep etter sjokkbeskjed. Ekspert mener det er en voldsom reaksjon

– Jeg tror det var omtrent 22 hus som lå i tilknytning til kanten av eiendommen, avslørte skuespilleren.

En av eiendommene som Pitt kjøpte var opprinnelig eid av mannen, som den gang var i begynnelsen av 90-årene. Da boligen kom på markedet, skal skuespilleren angivelig ha inngått en avtale om å la enkemannen fortsette å bo i hjemmet leiefritt.

I mars rapporterte New York Post at Pitt solgte den nevnte boligen for 39 millioner dollar. Boligen inkluderte fasiliteter som en skøytebane, en tennisbane, en svømmehall.

Anklaget for vold

Det har imidlertid ikke alltid vært som plommen i egget for Pitt. I oktober i fjor ble skuespilleren nemlig anklaget for vold mot ekskona og barna på en flytur i 2016, gikk det fram av rettsdokumenter.

Påstandene kom fram i forbindelse med et motsøksmål som Jolie reiste i en disputt over skuespillerparets eiendeler, særlig en bolig og en vingård i Frankrike. Søksmålet er uavhengig av den pågående skilsmissen, som Jolie ba om ikke lenge etter den angivelige episoden.

I søksmålet het det at Pitt under en flytur fra Frankrike til California tok kvelertak på ett av barna og slo et annet i ansiktet. Han skal også ha tatt tak i ekskonas hode og ristet henne, samt helt øl på henne og øl og rødvin på barna, heter det. Pitt anklages også for verbalt mishandling.

Les også: Kastet alle klærne: – Jeg nølte ikke et sekund

En representant for Pitt avviste påstandene på det sterkeste overfor nyhetsbyrået AP, og kalte dem «oppkok som bare skader familien».