Se de eksklusive bildene fra eiendommen her:

Denne eiendommen, kjent som «The Hearst Estate» ligger til salgs for en sum som er 30 millioner dollar lavere enn da den sist var lagt ut.

Eiendommen har vært knyttet til blant annet William Randolph Hearst, et stort navn innenfor amerikansk media, John F. Kennedy, som tilbrakte bryllupsreisen sin der, og utsiden av huset har blitt brukt i filmer som den legendariske mafiafilmen «Gudfaren».

Advokat Leonard Ross har eid eiendommen lenge og har flere ganger prøvd å selge den. Ross la ut eiendommen til salgs for 195 millioner dollar i 2016, skriver Los Angeles Times. Dette tilsvarer 1,6 milliarder norske kroner.

New York Post skriver også at eiendommen har ligget ute for priser mellom 95 millioner dollar (806 millioner norske kroner) og 195 millioner dollar siden 2017.

Tvangsselges

Siden han kjøpte eiendommen for 2 millioner dollar i 1972 har Ross bygd opp en gjeld på over 65 millioner dollar (550 millioner norske kroner) på eiendommen og han har satt eiendommen i konkurs, skriver New York Post.

Eiendommen ble dermed tvunget ut på markedet, til en pris på 89,75 millioner dollar eller 760 millioner kroner.

New York Post skriver at eiendommen så sent som sist måned lå ute for 119 millioner dollar, noe som betyr at den nå får en prisreduksjon på 30 millioner dollar, eller 250 millioner norske kroner.

Les også: Advarer mot høy boligprisvekst: - Ikke sikkert du får igjen pengene

Huset ble bygd i 1927 av Gordon Kaufmann, samme person som designet Hooverdammen.

Stor eiendom

Hovedhuset på eiendommen er på litt under 2700 kvadratmeter og gjestehusene ligger på 550 kvadratmeter, står det i annonsen på Zillow.

Hele eiendommen er på 14.164 kvadratmeter, med åtte soverom og hele 15 bad i hovedhuset alene. I bygningen er det også et to-etasjers bibliotek, en vinkjeller, to hjemmekinoer, et massasjerom, et biljardrom, et spa og egen gym.

Videre på eiendommen er det en tennisbane, to gjestehus, et basseng-hus og et basseng på olympisk størrelse, og til slutt et porthus på to etasjer, med fem ekstra soverom.