De tre døtrene til prinsesse Märtha Louise (50), Maud Angelica (19), Leah Isadora (17) og Emma Tallulah (13), har det siste året skapt store overskrifter med sine imponerende prestasjoner.

Les også: Dette sier Leah Isadora om morens forlovelse

Også denne uken har både 13-åringen og 17-åringen slått til igjen på hver sin kant, og det er en stolt prinsesse som overøses døtrene med lovord i sosiale medier.

Vant pris

For da Costume Awards 2022 gikk av stabelen onsdag kveld var Leah Isadora både tilstede på den røde løperen, men stakk også av med prisen som «Årets beautyprofil» på den ekstravagante prisutdelingen.

«Jeg er så stolt av deg for å vinne Årets beautyprofil på Costume Awards. Du har jobbet så hardt for dette, brukt så mange timer på å finpusse sminken din, utvikle deg, men det viktigste er at du har hatt det gøy med det. Dette er bare begynnelsen.» skriver prinsessen til et bilde av datteren som poserer med både pris og blomster.

Les også: Leah Isadora Behn har signert influenser-kontrakt: – Gøy å satse på det jeg elsker

I kommentarfeltet har også flere kjendiser sendt gratulasjoner til beautyprofilen, i tillegg til at prinsessens nye forlovede Durek Verrett har lagt igjen en kommentar.

«Ja kjære, vi er så stolt av deg.» skriver han.

Leah Isadora selv har også delt et bilde fra prisutdelingen hvor hun takker alle som støtter henne og som elsker sminke like mye som hun selv gjør.

Også her har prinsessen lagt igjen en kommentar til datteren.

«Gratulerer kjære!!! Jeg er så stolt over alle prestasjonene dine.» skriver hun med flere emojier.

Skal delta i nok et mesterskap

Men det er altså ikke bare Leah Isadora som imponerte denne uken. Bare noen timer senere var det imidlertid den yngste i søskenflokken som fikk skryt av mor i sosiale medier.

Emma Tallulah har nemlig bemerket seg på hesteryggen de siste årene, og i fjor tok hun både bronse i NM i sprangridning og gull i NM i innendørs sprangridning.

Les også: Slik feirer Leah Isadora sin første influenserpris: – Får ikke lov til å dra på festen

Torsdag ble det også klart at 13-åringen skal representere Norge i Nordic Championships med hesten Fetoucha.

«Vi vil være der for å støtte deg og heie på deg» skriver prinsessen og benytter også anledningen til å takke datterens trenere for å ha hjulpet henne å komme dit hun er den dag i dag.

Støtter alle døtrene

Dette er ikke første gang Märtha Louise hyller døtrene sine i sosiale medier. Prinsessen legger stadig vekk ut meldinger til døtrene og stiller opp for sine tre yndlinger.

I oktober i fjor hadde hun en hektisk uke da alle tre døtrene presterte i både hestestevne, på influenserfest og med bokutgivelse, og en stolt Märtha Louise stilte opp for alle tre. Under Vixen Awards tok for øvrig Märtha Louise også på seg jobben som Leah Isadoras egen kameraassistent.

Men det er ikke bare mor selv som har lovord å si, også døtrene er flink til å støtte moren sin. Denne uken da prinsessens forlovelse med Durek Verrett ble kjent, uttalte datter Leah Isadora seg på den røde løperen i forbindelse med Costume Awards.

- Det er veldig koselig. Veldig glad på hennes vegne, sa hun til Dagbladet.