Gå til sidens hovedinnhold

Märtha Louise: - Kan ikke være på tinder

Sommeren 2016 tok ekteskapet med Ari Behn slutt. Nå svarer prinsesse Märtha Louise på om det kan by på hindringer å være på kjærestejakt som kongelig.

Nylig var prinsessen gjest i Else Kåss Furuseth sin podkast «Ufiltrert», hvor Märtha Louise blir spurt om dating, skriver Dagbladet.

Når de to snakker om hverdagen med både tre barn og karriere, spør Kåss Furuseth om det er lov til å spørre om hun har tid til å dra på date.

- Nei, det er ikke lov å spørre om, svarer prinsessen.

Programlederen likevel ikke vil gi seg helt ennå. For hvordan er det egentlig å være kongelig og singel, kan hun for eksempel være på Tinder.

- Det kan jeg ikke, svarer prinsessen i podkasten, uten å utdype noe mer.

Det indre teller

Når prinsesse Märtha Louise skal finne kjærligheten, er det det indre som teller.

- For meg er det viktig med hjertet deres, hvordan de er som person. Ikke akkurat sånn veldig hvordan de ser ut, svarer hun.

Men om det er et handikap å være kongelig når man skal finne drømmepartneren, har ikke prinsessen helt svaret på.

- Nei, det vet jeg ikke. Kanskje litt, sier hun.

Les mer

Märtha Louise går hardt ut mot «Skavlan» etter denne klippingen

Kommer ofte for sent

I podkasten snakker Märtha Louise om stort og smått, blant annet forteller hun om bekymringer i hverdagen.

- Jeg er ofte litt for sen, så jeg bekymrer meg for at barna kommer litt for sent på skolen innimellom, forklarer hun.

Et lydklipp blir spilt av, hvor vi får høre prinsessens kollega Geir Kvamsvåg spørre Märtha hvorfor hun ofte kommer for sent til avtalene deres. Prinsessen svarer i podkasten.

- Jeg plotter inn litt for mye i kalenderen. Jeg er tidsoptimist og tror ting tar kortere tid enn det gjør, forteller hun.

Hestejente

Til vanlig driver Märtha Louise med hest, og hun har lang fartstid innen hestesporten som aktiv utøver på landslaget. Nå driver hun YouTube-kanalen HEST360 sammen med Geir Kvamsvåg og Therese Alhaug.

Hun er også kjent som spirituell, og har tidligere drevet engleskole. Tidligere i april var hun med på talkshowprogrammet «Skavlan» sammen med sin nye samarbeidspartner, shamanen Shaman Durek.

I forkant av sendingen var prinsessen svært opprømt over å gjeste det populære programmet, men da hun fikk se resultatet ble stemningen en helt annen.

Ifølge Märtha er intervjuet blitt klippet på en feilaktig måte. Hun hevder blant annet at programmet har klippet et annet svar til spørsmålet som programleder Fredrik Skavlan stiller Shaman Durek.

- Se forskjellen på disse to klippene. Hva hører du bli sagt i den første, og hva har det blitt til i den andre? Hvis det er ok å klippe inn et svar til et spørsmål, hvordan kan vi få frem budskapet vårt da? Hva er dine tanker? Spør prinsessen på Instagram.

Les mer

Prinsesse Märtha Louise om skilsmissen: - Det er både vondt og vanskelig

Les mer

Märtha og Ari sammen igjen etter bruddet

Les mer

- Ari Behn har fått ny kjæreste

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken