Torsdag ble den nye boken til Durek Verrett, eller Shaman Durek som han kaller seg, lansert.

Kritikken har ikke latt vente på seg. Dagbladets anmelder triller en ener på terningen og omtaler boken for «Gal manns tale».

«Jeg har lest mye rart opp gjennom åra, men ikke i nærheten av noe så vilt som dette,» skriver anmelderen.

Torsdag går prinsesse Märtha Louise ut på sin Instagram-profil og markerer sin støtte til kjæresten.

- Denne boken er noe helt spesielt. Les den og finn selv ut hvordan du kan «hacke» sjelen din, slutte å være en nikkedukke og komme seg på det opplyste toget for KJEMPER. Jeg er så stolt av arbidet ditt, min kjære, skriver prinsessen.

Får støtte og kritikk

I kommentarfeltet får hun både støtte og kritikk.

LES OGSÅ: Sjaman-Durek overrasker med svært private sex-detaljer i egen podkast

Mens noen sier de gleder seg til boka og forteller at de skal kjøpe den, er det andre som stiller utfordrende spørsmål om hvorvidt Märtha Louise selv tror på det sjamanen forteller.

- Meget sørgelig at du har tullet deg bort i slikt, verden trenger oppegående rollemodeller i tidene som kommer. Du hadde kunnet gjøre så mye bra med ditt nedslagsfelt, skriver en.

Unni Lindell: - Dårlig bordskikk

Prinsessen reagerer på kritikken, og spør de som kommenterer om de faktisk har lest boka før de kritiserer den.

Nede i kommentarfeltet tar forfatteren Unni Lindell til orde. Hun reagerer på at folk er såpass kritiske i prinsessens eget kommentarfelt, og sammenligner det med å sette seg til bords i et middagsselskap og kritisere verten.

«Når man går inn på noens #instagramkonto er man en slags «gjest». Man blir invitert inn, og takker ja. Som om man er gjest i noens hus. Slik tenker jeg💜...ville dere som måker gift utav dere gjort det samme om dere satt ved vertens bord og ble servert? Mange av kommentarene her vitner om dårlig «bordskikk». Rett og slett,» skriver Lindell.

Prinsesse Märtha Louise takker folk for støtten, og mener at det bare er å slutte å følge henne hvis de er veldig uenige med sjamanens budskap:

«Det er bare å ikke følge meg mer. Og les boken i sammenheng før man dømmer,» skriver Märtha Louise, og fortsetter:

«Man trenger da for all del ikke være enig med ham! Han har bare sitt syn som han deler og som berører oss til å ta nye eller samme ståsted som tidligere. Men viktig å bli utfordret på våre faste meninger mener jeg. Jeg elsker å utvikle meg og vokse. Og er glad for de som kan utfordre meg til vekst».

Takket for «å lede vei»

Tidligere denne uka gikk Verrett ut og takket kjæresten for «å lede vei». Dette skjedd etter han fjernet den mye omtalte podcast-episoden hvor han røpet private detaljer fra sitt eget sexliv.

- I løpet av livet gjør vi mange feil, noen store og noen små. Uansett er dette livet, å lære og vokse og bli bedre enn vi var før. Å ha mennesker der for å gi deg instruksjoner, og endre oppførselen din med kjærlighet, sannhet og ærlighet - ikke gjennom sinne og slemme ord- er nøkkelen til å se muligheter, skrev Verrett da.