Allerede før premieren på «Skal vi danse: All stars» for to uker siden, ble Martine Lunde (26) skadet på dansetrening.

Da fortalte influenseren til TV 2 at hun hadde slitt med kraftige smerter i ribbeina, men likevel har hun gjennomført de påfølgende lørdagene med glans. På dansetrening denne uken kom derimot smertene tilbake, og på dansetrening onsdag kan 26-åringen overfor Nettavisen fortelle at hun har vært på Klinikk for alle og at hun må ta røntgen senere i dag.

Skaden oppsto da hun i oppkjøringen til premieren gikk rett i bakken etter et mislykket triks på dansetrening.

Les også: «Skal vi danse»-Helene har en helt spesiell rolle i årets sesong

– De ribbeina har fått kjørt seg i løpet av de ukene vi har holdt på nå. Og jeg følte det gikk litt bedre så vi har kjørt på, men det burde vi kanskje ikke gjort, erkjenner influenseren.

Trosser helseråd

Hos Klinikk for alle ble Martine Lunde onsdag rådet å ta det med ro og unngå å trene, men det nekter hun å gjøre:

– Det er uaktuelt. I morgen er det parkettprøve, og det er ikke mange dager til lørdag – så treningsfri blir det ikke, nei.

I stedet velger hun å fokusere på noe annet enn smertene.

– Jeg vil ikke fokusere på det negative, jeg vil heller overse det litt og kjøre på. Og det kommer jeg til å gjøre uansett. Det skal mye til for at jeg ikke stiller på den parketten nå på lørdag, for å si det sånn, fastslår den populære influenseren.

– Kjipt å se at hun har det vondt

Lundes dansepartner, Tarjei Svalastog (24), er imidlertid litt mer bekymret. Både for partneren og for koreografien.

Les også: Influenseren avslører «hemmelig» ekteskap

– Det er veldig kjipt å se at hun har det vondt, også er det kjipt konkurransemessig også. Vi må endre på koreografien og gjøre noen endringer i nummeret, selv om vi egentlig ikke har tid til det. Men helsa kommer først, også tar vi det som det kommer, sier «Skal vi danse»-proffen overfor Nettavisen.

Hva som må endres på til lørdag gjenstår å se.

– Vi har ikke trent i dag ennå, så vi må se når vi kommer inn i dansesalen hva som presser på ribbeina og hva som ikke presser, også må vi bare jobbe oss rundt det, sier 24-åringen.