I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tirsdag ble nominasjonene til neste års Grammy-utdeling offentliggjort av Recording Academy, og store stjerner som Justin Bieber, Billie Eilish og Kanye West er alle nominert i musikkbransjens gjeveste priser.

En som derimot er snytt for en nominasjon er rapperen Colson Baker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly. Det tar han ikke med et smil.

Les også: Jennifer Lawrence avslører skremmende flydrama: - Vi skulle dø alle sammen

Like etter nominasjonene ble offentliggjort natt til onsdag norsk tid, gikk rapperen hardt ut mot utdelingen på Twitter.

«Hva faen er galt med Grammy's»

Også fans av rapperen var raske i å utøve sin støtte til artisten, og flere fans raser mot nominasjonslisten, skriver Page Six.

«Tro meg. Du fortjener en Grammy, men Grammys fortjener ikke deg. Du har gjort det helt klart hvor lidenskapelig du er og hvor sterk denne bevegelsen er, de aner ikke hvor talentfull du er. Vi elsker deg, mann» skriver en fan på Twitter, mens en annen mener at han fortjener pris:

«Du fortjener alt i verden, og jeg kunne ønske vi kunne gitt deg det. Om det var opp til oss, ville du ha fått alle prisene. Kunsten og talentet ditt er over det, men jeg er fortsatt lei meg. Jeg elsker deg til månen og tilbake.»

Les også: Hailey Bieber tror det hviler en forbannelse over Met Gallaen

Intervju provoserer

Flere andre fans bemerker seg på også at Recording Academy intervjuet «Machine Gun Kelly» tidligere i år, for så å utelate han fra nominasjonslisten.

«Så de intervjuet deg tidligere i år og fikk til å høres ut som det er ditt år og så... hva faen @RecoringAcad har dere glemt det?» spør en av kritikerne på Twitter.

«Machine Gun Kelly», som slapp det svært så suksessfulle albumet «Tickets to My Downfall» i 2020, har aldri vært nominert til en Grammy til tross for at albumet toppet Billbords «topp 200»-liste.

Han stakk også av med «Favoritt rockeartist» under American Music Awards søndag.

Les også: Kjempetabbe før Adele-intervju: Nekter TV-kanal tilgang til opptakene

Ikke første gang

«Machine Gun Kelly» er ikke den første artisten som har rast etter manglende Grammy-nominasjon.

Også i fjor ble det stor oppstandelse da R&B-artisten The Weeknd ikke fikk en eneste nominasjon til tross for et svært suksessfullt år.

«Grammy-utdelingen forblir korrupt. Dere skylder meg, fansen min og industrien åpenhet», skrev han på Twitter den gang.

Den gang var det flere medier som spekulerte i om artisten ikke var nominert fordi han takket ja til å opptre under Super Bowl året etter, og at han fikk et ultimatum fra Grammy-komiteen, der han måtte velge mellom enten Super Bowl eller Grammy-utdelingen.

Les også: Angelina Jolies unnvikende svar på spørsmål om The Weeknd setter fyr på romanseryktene

Grammy-sjefen Harvey Mason Jr. nektet derimot for at det var årsaken til at han ikke ble nominert.

– Vi skjønner at The Weeknd er skuffet over at han ikke er nominert. Jeg var overrasket, og kan forstå hva han føler. Musikken hans dette året har vært fantastisk, og hans bidrag til musikkbransjen og hele verden er noe alle setter pris på, sa han i etterkant.

Flest nominasjoner gjennom tidene

En som derimot har landet Grammy-nominasjoner er rapperen Jay-Z (51).

Etter at han fikk tre nye nominasjoner tirsdag, står han nå som den mest flest Grammy-nominasjoner gjennom tidene med hele 83 nominasjoner.

Gjennom karrieren har rapperen vunnet hele 23 Grammy-priser, fire av de som este rap låt med blant annet låtene «Empire State of Mind» og «Savage.» skriver New York Post.

Like bak han i rekken over antall nominasjoner troner det tidligere Beatles-medlemmet Paul McCartney (79) på en fin andreplass, med 81 nominasjoner.

Les også: Helene Olafsen topper hit-listene etter TV 2-premiere

Også Jay-Z kone, Beyonce Knowles (40), har gjort storeslem på Grammy-utdelingen, og ble i fjor den mestvinnende kvinnen i prisutdelingens historie, da hun vant sin 28. Grammy-pris.

Også parets datter, Blu Ivy Carter (10), vant sin første Grammy i fjor for rollen i videoen til Beyoncé-låten «Brown Skin Girl», som vant beste musikkvideo.

Les også: «Farmen»-Gunnar brøt sitt eget løfte før tvekamp-tapet: – Jeg klarer ikke angre på det

Åpner seg om sønnen

Forrige uke slapp endelig artisten Adele (33) sitt første album på seks år, og fansen har vært i ekstase. Flere av låtene fra albumet «30» ligger på topp 50 på Spotify her til lands, og det er ingen tvil om at dette er noe fansen har ventet på.

Adele selv har vært åpen om at albumet i all hovedsak handler om skilsmissen fra eksmannen Simon Konecki (47).

Les også: Linnéa Myhre om tiden som blogger: – Står ikke inne for noe av det jeg har skrevet

En spesiell låt har likevel skilt seg ut, nemlig den artisten har skrevet til sønnen Angelo (9) som hun har med eksmannen.

Under et intervju med Q, åpner artisten seg om sangen hun skrev til sønnen og sier at sangen er veldig personlig. «My Little Love» inkluderer nemlig innspilte samtaler mellom henne og sønnen, fra da hun forklarte sønnen at foreldrene skulle skilles. Da var han bare seks år gammel.

– Han kommer helt sikkert til å gå gjennom stadier hvor han hater den når han blir tenåring, spøkte artisten før hun la til:

– Men det var en viktig del av puslespillet jeg prøvde å finne ut av i livet mitt, ikke albumet, så jeg måtte ta det med.

Artisten husker samtalene i låten som intense, og forteller at hun ønsket å være tydelig og ærlig med sønnen. Hun sier var helt ærlig med sønnen, og forklarte at hun ikke visste hvordan hun skulle håndtere livet som alenemamma.

– Tenk å høre det som seksåring: «Hva mener du med at du ikke vet hva du gjør?». Man får jo panikk, og hele verden din ville implodere, spøkte hun før hun fortsatte:

– Jeg kunne ikke gjemme meg fra han. Han ville sett meg mye tydeligere om jeg prøve å gjemme meg.

Å lage låten var definitivt et stort gjennombrudd både følelsesmessig og musikalsk, ifølge 33-åringen.

– Det ordnet opp i noe av det rotet som foregikk og min evne til å snakke om hvordan jeg hadde det, sier stjernen.

Les også: Rasmus Wold om romanseryktene, tilværelsen som «alenefar» og bisarr «71 grader nord»-historie

Nettavisen-podkasten «Schendis» er endelig tilbake! Den kan du høre overalt du hører podkast!