I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Madonna (63) fyrer løs mot rapperen Curtis Jackson (46), bedre kjent som 50 Cent, etter at han nylig la seg paddeflat og beklaget for å gjøre narr av 63-åringens Instagram-bilder.

50 cent har tidligere vist å ha en lav terskel når det kommer til å gjøre narr av andre kjendiser i sosiale medier, og selv om de fleste velger å overse det er det noen som ikke klarer å vende det andre kinnet til – som Madonna i dette tilfellet.

Det var tidligere i november at «Like a Virgin»-sangeren delte et lettkledd innlegg på Instagram, som 50 Cent ikke klarte å la ligge:

«Yo, dette er det morsomste jeg har sett», skrev «In Da Club»-rapperen på Instagrams historiefunksjon.

«Dette er Madonna under sengen mens hun prøver å gjøre «Like a Virgin» i en alder av 63. Hun er ferdig hvis hun ikke får den gamle rumpa si opp i været», fortsatte han.

Anklager rapperen for sjalusi

63-åringen viste ingen nåde mot 50 Cent da hun fyrte tilbake på sin egen Instagram-historie, der hun anklaget rapperen for å være sjalu på utseendet hennes.

«Her er 50 Cent mens han later som om han er min venn. Nå har du besluttet å snakke dritt om meg. Jeg antar at din nye karriere er å få oppmerksomhet ved å ydmyke andre i sosiale medier. Det minst opphøyde valget du kan ta som en artist og et voksent menneske», skriver hun til et bilde av de to sammen fra et musikkarrangement i 2003.

Videre anklager hun rapperen for å være sjalu på utseendet hennes og at han ikke kommer til å ha det like gøy når han er på hennes alder.

50 Cent tok raskt til Twitter og påpekte uten ironiske undertoner at han ikke var ute etter å såre følelsene hennes.

«Ok, jeg er lei meg, jeg hadde ingen intensjoner om å såre deg. Jeg vinner ikke noe på dette uansett og jeg sa bare hva jeg tenkte når jeg så bildet med tanke på hvor jeg har sett det før og jeg håper du godtar unnskyldningen min», skrev han på Twitter.

Madonna synes derimot ikke noe særlig om rapperens beklagelse, heller.

– Forsinket kritikk til 50 Cent og hans falske unnskyldning. Jeg har vært opptatt, bedre sent enn aldri!!! Hadde noen ting jeg trengte å si, opplyser hun i bildeteksten.

I videoen anklager hun rapperen for å prøve og drite henne ut, understreker at beklagelsen ikke er godkjent og hevder 50 Cent ikke vet hva han beklager for.

– En unnskyldning er ikke gyldig hvis du ikke vet hva du ber om unnskyldning for. Det du bør be om unnskyldning for er din kvinnefiendtlige, sexistiske og aldersdiskriminerende oppførsel og bemerkninger.

Til slutt overrasker hun med å tilgi rapperen.

– Jeg tilgir deg, og jeg håper at du en dag våkner og ser et annet synspunkt. Jeg ønsker deg alt godt, avslutter hun.

Har levert inn skilsmissepapirene

Under fredagens «Free Larry Hoover»-konsert kom rapstjernen Kanye West (44) med et siste skrik til ekskona Kim Kardashian (41) fra scenen. Under opptreden av en mer følsom versjon av låten «Runaway», sang West følgende, ifølge kjendisnettstedet TMZ:

- Run back to me.. More specifically Kimberly.

Tidligere i år ble det kjent at det syv år lange ekteskapet var ved veis ende og at Kardashian offisielt ville søke om skilsmisse.

Fredag kveld, få timer før rapperen sto på scenen, fikk TMZ opplyst at Kardashian hadde gjort dette. Hun skal i tillegg ha bedt om å få tilbake sitt opprinnelige navn, og fjerne West på slutten.

Ifølge nettstedet er realitystjernen offisielt en singel kvinne dersom en dommer gir sin signatur.

Til tross for at eksene ser ut til å ha en god tone, virker det ikke som West er enig i avgjørelsen. Han har de siste ukene fått mye oppmerksomhet for de siste forsøkene på å få ekskona tilbake.

Kardashian ser derimot ut til å ha gått videre, og det ryktes at hun for tiden har en romanse med komiker Pete Davidson (27).

Fullførte studier for sin avdøde mor

Megan Thee Stallion (26) er kjent for harde raplåter med lettkledde opptredener, og slo for alvor gjennom da låten «Savage» gikk viralt i 2020. Siden har hun også medvirket på Cardi B-hitlåten «WAP».

Men musikk er ikke det eneste den Grammy-belønte rapperen er god på. 26-åringen har nemlig nylig også fullført en bachelorgrad i helseadministrasjon. Nyheten deler hun selv på Twitter:

Også Texas Southern University, der rapperen har tatt utdannelsen, har delt et bilde der 26-åringen poserer i en tradisjonell kappe med bachelorgraden i hånden:

Rapperens mor, Holly Thomas, gikk bort i 2019 etter å ha kjempet en kamp mot hjernekreft, og overfor People har artisten tidligere fortalt at hun ønsket å fullføre utdannelsen til ære for både moren og bestemoren, som også har gått bort. Dette fordi de begge var til stede da hun startet på utdannelse.