I denne episoden lager vi to varianter av grillet kjøtt, en kanskje mer vanlig en med nakkekoteletter, og en asiatisk variant med kyllingkrås. Kokk Rudi forklarer i videoen over at dette er noe av den mest populære grillmaten man får tak i på Filippinene. Han forteller også om en Filippinsk ketchupvariant som dukket opp etter annen verdenskrig, og andre rare mathistorier fra reiser i Asia. Så det er bare å glede seg til en skikkelig BBQ fest, for her skal det grilles!
Kjell-Gabriel har funnet to viner som passer perfekt til grillmat – en hvitvin fra New Zealand og en rødvin fra Sør Afrika.

Slik lager du nydelig filippinsk ceviche

Slik lager du asiatisk pizza
Ingredienser
Marinade:
Soyasaus
Bananketchup
Brun sukker
Hvitløskpulver
Paprikapulver
Svart pepper
Sprite
Kjøtt:
Nakkekotletter
Kylling/ kyllingkrås
Vin til maten
Dog Point Section 94 (2017) kr 332.40 - varenummer: 3996601
Intellego Kedungu (2019) kr 239.90 - varenummer: 2829001
