I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tirsdag kveld feiret den britiske musikkindustrien seg selv under den årlige prisutdelingsseremonien «Brit Awards». Utdelingen er Storbritannias svar på Spellemann, og har som hensikt å hylle de beste musikkprestasjonene fra året som har gått.

Flere av de britiske stjernene strålte på rød løper, og gjester som Harry Styles, Dua Lipa og Taylor Swift tok alle med seg priser hjem for jobben de har gjort det siste året.

Les også: Tar helt av på TikTok etter skilsmissen til Bill og Melinda Gates: Selger seg selv og familiemedlemmer

En som også var tilstede var Game of Thrones-stjernen Maisie Williams (24), som fikk noen blikk kastet etter seg da hun viste fram sin helt nye look.

24-åringen har siden vi så henne sist bleket både hår og bryn, og var nesten ugjenkjennelig da hun dukket opp på prisutdelingen.

Den store forandringen kan ha noe med hennes nye filmrolle i miniserien «Pistol» som skal handle om banet Sex Pistols, hvor hun skal spille modell og skuespiller, Pamela Rooke bedre kjent som Jordan.

Les også: Seth Rogen avslører pinlig møte med Tom Cruise: – Jeg tisset i en flaske

Viste fram babymagene

Jentegruppa Little Mix har de siste årene herjet på hitlistene, og levert store hits som «Black Magic» og «Shout Out to My Ex». Tirsdag strålte de på rød løper under «Brit Awards».

Etter at Jesy Nelson (29) forlot gruppa i desember, er dette første gang de gjenværende medlemmene Perrie Edwards (26), Leigh-Anne Pinnock (29) og Jade Thirlwall (28) var sammen bare som en trio.

De tre stjal showet på den røde løperen i lange hvite kjoler, hvor Edwards og Pinnock stolt kunne vise fram sine voksende babymager.

Ikke nok med at gruppa får to nye medlemmer i løpet av året, de fikk også med seg prisen for beste britiske gruppe. Dette er første gang et jenteband vinner prisen, skriver britiske medier.

De to graviditetene ble også et tema under takketalen, da Edwards vitset om at hun og Pinnock var nødt til å skrive ned talen fordi de hadde «baby brains».

– Vi har akkurat skrevet historie! Det er ikke lett å være kvinne i pop-industrien i Storbritannia. Men vi bruker nå stemmene våre mer enn noen gang tidligere, sa Pinnock fra scenen.

Les også: Öde Nerdrum svarer på kjæreste-forvirringen

Nok et legendarisk moteøyeblikk

Harry Styles (27) har etter han ble soloartist i 2017 hanket inn priser for sine hits og album.

Selvsagt var han også gjest under tirsdagens «Brit Awards», og bydde nok en gang på et antrekk for historiebøkene. I en 70-talls inspirert dress med slengbukser fra Gucci Aria og en brun håndveske i skinn, fyker denne looken opp som en av hans beste.

Styles tok med seg prisen for årets singel med «Watermelon Sugar» fra hans andre album «Fine Line». Prisen som blir hans andre «Brit»-pris i samlingen, etter at han også vant i 2018 for beste video.

Les også: Gal Gadot hevder stjerneregissør truet med å ødelegge karrieren hennes

I tillegg til at alt han ser ut til å ta i blir til gull, har han også vokst opp til å bli et av verdens fremste moteikon. Han har posert i kjole for Vogue, og pushet grensene med fargerike slengbukser og perlesmykker rundt halsen.

– Når du tar bort ‘Det er klær for menn og det er klær for kvinner’, når du fjerner barrierene, så åpner man åpenbart opp en arena hvor man kan leke. Jeg kan gå inn i butikker og ta meg selv i å se på dameklær og tenke at de er fantastiske, sier Harry Styles til Vogue.

Les også: Eveline Karlsen om det elleville husprosjektet, hvorfor hun trives best som singel og forholdet til Bianca Ingrosso

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!