Det melder Dagbladet.

Bakke og hans firma Motormouth bekrefter at samarbeidet er avsluttet til Dagbladet.

- Som management må vi fortløpende vurdere hvordan vi best mulig kan hjelpe å bistå våre klienter. Vi kom frem til at det beste nå var at vi avsluttet samarbeidet, sier Bakke til avisen.

- Flink far med en fin familie

Manageren legger til at det ikke er noe dramatikk i avbrytingen av samarbeidet, og at Burøe er en flink far med en fin familie.

- Nå håper jeg Ørjan og familien får ro og kan legge denne saken bak seg, sier han til Dagbladet.

Nyheten om at manageren trekker seg kommer kort tid etter at kona, Marna Haugen Burøe skrev et innlegg på bloggen sin om oppstyret rundt ektemannen den siste tiden.

- Det er ikke til å stikke under en stol at dette er en vanskelig tid for hele familien. De siste dagene har vært en ekstrem påkjenning for oss, og jeg ønsker forståelse for at vi trenger et pusterom, skrev Haugen Burøe på sin egen blogg.

I hardt vær

Komikeren har den siste tiden vært i hardt vær etter flere anklager om seksuell trakassering. I podcasten «Pompel og Pilt», som Burøe har sammen med Rune Haraldsen åpnet komikeren opp om anklagene.

- Jeg var et ræva menneske før. Jeg hadde en lang periode i livet mitt der jeg var høy på meg selv, forteller han i podcasten, ifølge VG.

I podcasten forteller Burøe også at kona truet med å gå fra han på et tidspunkt, og at han etter det tok grep for å komme seg på rett kjør igjen.

– Folk fulgte meg i sosiale medier, og jeg mistet meg selv oppi det her. Jeg ble en dårlig utgave av meg selv. Jeg har flørtet med jenter som ikke har vært min kjæreste. Jeg har vært veldig direkte med disse jentene. Og det er jo ikke bra, sier han i podcasten.

Senere har komikeren også skrevet et innlegg på Facebook, der han blant annet lovet å ta fullt ansvar for sine handlinger og oppførsel.