*Nettavisen* Livsstil.

Manager frykter Britney aldri vil opptre igjen

TØFT ÅR: Britney Spears liv er fylt av intriger og usikkerhet rundt hennes mentale helse. Skal vi tro manageren hennes kan det hende hun aldri vil stå på en scene igjen. Her fra et event i april for ett år siden. Foto: Valerie Macon/ AFP

Larry Rudolph er usikker på om Britney kan og bør opptre.

15.05.19 20:36

Sagaen om Britney Spears fortsetter med uforminsket styrke. Det var i januar at Britney Spears avlyste 32 planlagte show i Las Vegas, skyldte på farens helseproblemer og forsvant fra rampelyset.

Rettstvist om retten til eget liv og opphold på mentalinstituasjon gjør sitt til at 2019 kan bli like ille som katastrofeåret 2008 for Britney.

via GIPHY

Nå er det hennes mangeårige manager Larry Rudolph som tar bladet fra munnen om den triste situasjonen.

– Som personen som leder hennes karriere, basert på informasjonen jeg og alle andre profesjonelle som jobber med henne blir fortalt på en verdt-å-vite-basis, så er det klart for meg at hun ikke burde dra tilbake for å gjennomføre Vegas-oppholdet, ikke i den nære fremtid og muligens aldri igjen, forteller Rudolph til TMZ.

Dette kommer etter et allerede tøft 2019 for Britney.

Hun har gått fra fem år med stor suksess for showet i Las Vegas, til stillhet og rykteflom. Tidligere i år skal Britney ha sjekket inn på en mentalinstitusjon, før hun 30 dager senere publiserte en video av at hun var ute igjen og trengte tid for seg selv.

I mai har Britney dog vært aktiv på Instagram, først publiserte hun en sprek yogavideo, deretter noen bilder av seg selv:

LES OGSÅ: Dette er bakgrunnen til «Free Britney»-bevegelsen

Ringte hver dag - så ble det stille

Manageren til Britney forteller kjendisnettstedet at Spears i fjor sommer ringte ham hver dag og var giret på å få opptre. Nå har han imidlertid ikke hørt fra henne på en stund, som gir ham tydelig inntrykk av at hun ikke ønsker å opptre nå.

Rudolph er ikke involvert i den mye omtalte vergesaken som Britneys far, Jamie Spears har fått på plass. Alt manageren får av informasjon om helsetilstanden hennes er derfor direkte knyttet til om hun kan opptre og synge, alt annet er underlagt taushetsplikt, skriver TMZ.

LES OGSÅ: Britney Spears med sprek yogavideo - sett én million ganger på 45 minutter

Klikk på bildet for å forstørre.

I SITT ESS: Britney slik vi er vant til å se henne. Her står hun på scenen under et arrangement i Las Vegas sent i 2018, før hun tok fatt på året som kanskje blir hennes vanskeligste siden den mentale knekken i 2008. Foto: John Salangsang/Invision/AP

Redd hun aldri vil opptre igjen

Kjendisnettstedet har tidligere skrevet om hvordan pillene som skal ha holdt Britney mentalt stabil tidligere i år nå skal ha sluttet å fungere.

Rudolph ymter frempå for kjendisnettstedet at den eventyrlige karrieren kan ha sett sine siste dager.

– Jeg vil ikke at hun skal jobbe igjen før hun her klar; fysisk, mentalt og lidenskapelig. Hvis den tiden aldri kommer igjen, så kommer den aldri igjen. Jeg har ikke noe behov eller mulighet til å få henne til å jobbe igjen. Jeg er bare her for henne når hun vil jobbe. Og, hvis hun noensinne vil jobbe igjen, så skal jeg være her og fortelle henne om det er en god eller dårlig idé, uttaler han.

I den tøffe tiden er det spesielt kjæresten Sam Ashgari som står ved Britneys side:

LES OGSÅ:Tone Damli gjør comeback

Har fått bevegelse mot seg

I det siste har saken om faren skal få være Britneys verge eller ei virkelig skutt fart. Britney har tatt saken til retten, og hvorvidt det går bra eller dårlig er vanskelig å slå fast.

Moren til Britney, Lynne Spears, har for eksempel bedt om at hennes advokat også skal høres i saken, men i sterk motsetning til bildet som tegnes av Britney om dagen, svarte moren «vidunderlig» på spørsmål om hvordan superstjernen har det.

Britneys far har de siste ti årene vært verge for Britney, og hele veien har fansen vært skeptisk til farens motiver.

Ut av dette har bevegelsen «Free Britney» dukket opp, en gruppe som mener pop-artisten er i farens jerngrep og at sangeren selv må få bestemme over eget liv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag