Den siste uken har overskriftene herjet rundt prinsesse Märtha Louise (47) og sjamanen Durek Verrett (44), etter at det ble kjent at forretningsduoen hadde blitt et par.

«Alle» vil ha en bit av paret, som på kort tid har skapt furore i landet med deres kanskje noe kontroversielle sjaman-utspill, og oppsiktsvekkende forhold.

En som har fått kjenne på medietrykket ekstra godt de siste dagene, er manageren til Märtha Louise.

- Det koker over av mediehenvendelser. Det er helt kaos, sier Carlsen til Nettavisen.

Aldri opplevd noe liknende

Carlsen har vært manageren til Märtha Louise i en årrekke. Aldri før har hun opplevd liknende.

- Det er veldig hektisk. Telefonen min ringer hele tiden. Den ringer mens jeg snakker med deg nå. Det sier litt, sier manageren som ikke har tall på hvor mange henvendelser hun har fått i løpet av de siste dagene.

Nå som Durek har ankommet Oslo, der han tilsynelatende skal bli til duoen reiser til København for sin første workshop i Skandinavia, representerer Carlsen også ham.

- Jeg forstår selvfølgelig at det er en stor interesse rundt dem, og jeg forsøker så godt jeg kan å legge en plan for pressen. Nå har vi sagt nei til alle intervjuer, med unntak av noen som vi har avtalt for lenge siden, sier hun.

- Blir jaget

Ifølge Carlsen er oppmerksomheten rundt kjæresteparet gått over all forventing.

- Grunnen til at de valgte å gå ut på Instagram for bekreftet forholdet, var i utgangspunktet for å unngå spekulasjoner og rykter, forteller hun.

Taktikken ser imidlertid ut til å ikke ha vært like støydempende som planlagt.

- De blir omtrent jaget hvor enn de går, forteller hun.

Det var på Tirsdag Durek Verret, eller Shaman Durek som han kaller seg selv, ankom Norge. Mandag kommer duoen til Stavanger der de skal holde et foredrag, før turen går videre til Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

Strenet forbi pressen

Torsdag morgen gjestet Verrett og Märtha Louise TV 2-programmet «God morgen Norge», og hele pressenorge var på plass utenfor kanalens studio.

Verrett og prinsessen var svært ordknappe, og strenet rett forbi pressen - uten å gi en eneste kommentar.

I intervjuet med «God Morgen Norge» sier Märtha Louise at hun har det bra - til tross for kritikken og mediekjøret.

- Jeg er vant til det, sier Märtha med et smil, og legger til at hun og Durek Verrett ler mye av presseoppslagene som har vært den siste uken.

Møtte svigers

Paret forteller at Verrett nå har møtt kongen og dronningen. Prinsessen ønsket ikke å kommentere hva foreldrene synes om hennes valg av kjæreste.

- Det var en nydelig opplevelse, sier Verrett, og legger til at han han synes de var veldig hyggelige.

Det var som nevnt på tirsdag Durek Verret landet på Gardermoen. Der ble han hentet av Märtha, som sto å ventet på ham på parkeringsplassen.

At gjensynsgleden var stor, var det ingen tvil om. Før avreise, i en lenger livesending på sin Instagramprofil, delte Verrett åpenhjertig om sitt forhold til prinsessen og resten av kongefamilien.

- De elsker meg allerede, uttalte han blant annet.

Da Nettavisen møtte han på Gardermoen tirdag kunne han fortelle til pressen at han aldri har møtt kongen og dronningen før, men at han gleder seg til å møte dem.

Kong Harald derimot var noe ordknapp da Nettavisen møtte ham onsdag.

På spørsmål fra pressen om hvilket inntrykk Kongen har av Verrett, svarte han følgende:

- Jeg har ingen inntrykk. Jeg har ikke truffet ham.