Tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (18) har gjort enorm suksess siden de slo gjennom i 2012.

Den gang vant de Melodi Grand Prix Jr. med låten «Som to dråper vann», og siden har de sjarmerende tvillingene stått på scener verden over både alene og med verdensstjerner som Jason Derulo (31). Dette har 18-åringene tjent godt på.

Les også: – Ansatte gikk på dagen etter Cruise-tirade

Kjøpte leilighet i 2018

I 2019 meldte DN at Gunnarsen-tvillingene året før hadde omsatt for 60 millioner kroner.

Inntektene kom fra konsertvirksomhet, musikkrettigheter, streaming og salg av merchandise, der sistnevnte virksomhet nådde en rekordomsetning på over 30 millioner kroner og et resultat før skatt på elleve millioner kroner.

Les også: Dette er de nye «Camp kulinaris»-kjendisene

På musikken omsatte duoen for samme sum, og totalt tjente stjernetvillingene 22 millioner i 2018.

Samme år investerte de i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo til 4,75 millioner. Dit skal de ikke flytte med det første.

Setter pris på familietid

Nettavisen møtte nylig de populære tvillingene på statsministerens kontor, der de fortalte at de nok blir boende hjemme på Trofors sammen med familien sin i noen år til.

– Vi bor hjemme, og der trives vi godt. Selvfølgelig, vi har vært litt vel mye hjemme nå, men vi pleier å være så mye ute og reise at vi setter mer pris på hvor vi kommer fra, sa de.

Les også: Dette tjener de største influenserne i Norge

Før koronapandemien var 18-åringene mye ute og spilte både rundt om i Norge og i verden, men det ble det brått en slutt på da strenge restriksjoner og reiseforbud ble innført for å få ned smittefaren. Fritiden har de brukt med familien.

– Vi setter veldig pris på hvor vi kommer fra og hvor vi bor, spesielt når vi vanligvis får så lite tid med familien. Så det er hyggelig å få brukt den tiden best mulig, fortalte de til Nettavisen, og la til at at de har tenkt på å flytte ut tidligere.

– Vi har jo tenkt på å flytte ut, men vi får se i fremtiden. Det skjer nok helt sikkert at vi flytter, det kan vi love deg.

Når den store flyttedagen kommer flytter de trolig sammen.

– Vi flytter sikkert sammen de første årene, i alle fall.