Den amerikanske popsangeren Mariah Carey (50) har de siste årene hatt et anstrengt forhold til sin syv år eldre søster, Alison Carey (57).

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Sun, Fox News og Daily Mail, skal ikke de to søstrene ha vært på talefot de siste ti årene. Mens Mariah Carey på sin side har gjort stor suksess med sin artistkarriere, skal Alison Carey levd et mye tøffere liv på gata.

Mye av skylden legger Alison Carey på deres mor, Patricia Carey, som hun nå har gått til sak mot for seksuelle overgrep.

Les også: Eminem skjelver i buksene på grunn av den kommende boken fra Mariah Carey

Hevder hun ble tvunget til sex

Ifølge Fox News leverte Alison Carey en stevning til retten i New York i februar, der hun anklager moren for å ha tvunget henne til å utføre seksuelle handlinger med fremmede menn da hun var ti år gammel.

I rettspapirene, som avisen har fått innsyn i, hevder Alison Carey at moren også skal ha oppmuntret flere menn til å utføre seksuelle handlinger med henne i form av berøring og seksuelle overgrep. Hun skal også ha vært vitne til voksne menn som forgrep seg på barn.

Ifølge Alison Carey skal de seksuelle handlingene foregått midt på natten under «satanistiske tilbedelsesmøter som inkluderte rituelle ofringer».

«Som et resultat av ovennevnte anklager har saksøker blitt diagnostisert med posttraumatisk stresslidelse, angst og alvorlig depresjon, som har ført til at hun misbrukte både lovlige og ulovlige rusmidler i et forsøk på å undertrykke de grufulle minnene, og for å gjennomføre omfattende, profesjonell, rådgivning», står det skrevet i rettsdokumentene, gjengitt av Fox News.

Les også: Mariah Carey vekker oppsikt med sexavsløring

Krever millioner

Ifølge utenlandske medier kan Patricia Carey risikere å måtte betale datteren opp mot fem millioner dollar, noe som tilsvarer rundt 50 millioner norske kroner, dersom hun ikke besvarer anklagene.

Rettsdokumentene bemerker også at Alison Carey er ute etter å samle inn penger for «enorme psykiske og fysisker skader, mental smerte og forsettelig påføring av alvorlig følelsesmessige skader».

I 2016 måtte Alison Carey blant annet møte i retten etter anklager om prostitusjon.

Patricia Carey har foreløpig ikke kommentert søksmålet. Heller ikke Mariah Carey har involvert seg i saken.