Se i videoen under hva som skjedde da Mastercardet til Maria Mena gikk tomt på en flyplass i San Francisco:

I lørdagens episode av «En kveld hos Kloppen» på TV 2 er artist Maria Mena (35), tidligere fotballspiller og TV-profil Bernt Hulsker (43) og forfatter Tore Renberg (49) middagsgjester hjemme hos Solveig Kloppen (50) i Tåsen Hageby i Oslo.

Les også: Slik skal stjernekokken Christer Rødseth inspirere flere barn til å prøve seg på kjøkkenet

Førstnevnte har en lang karriere bak seg som artist, da hun slo gjennom allerede som 16-åring med låta «My Lullaby» som hun skrev for å få uttrykk for følelsene sine angående foreldrenes skilsmisse.

Siden den gang har Mena vært en av Norges fremste artister, og med låter som «I Don't Wanna See You with Her» og «All This Time» har hun hatt enorm suksess både her til lands og i Europa.

Tidlig på 2000-tallet prøvde hun også å slå gjennom i USA, og opptrådte blant annet på David Lettermans «Late Show».

Les også: Dwayne «The Rock» Johnson hyller nordmann i intervju med Nettavisen: - Ville elsket å jobbe med ham igjen

Visste ikke hvordan Mastercard fungerte

Men med suksess kommer det penger, og til tross for en snart 20 år lang karriere, fikk Mena seg regnskapsfører for første gang for bare noen år siden opplyser hun i programmet.

Til nå har hun styrt økonomien selv, og rundt middagsbordet hos Kloppen forteller Mena at det har hun ikke alltid vært like flink til å håndtere.

Mena forteller til de andre middagsgjestene at pengebruken har vært uansvarlig tidligere.

- Jeg har hatt et Mastercard, som ingen egentlig har fortalt meg hvordan fungerte. Så det har jeg nesten trodd har vært penger som Norge unnet meg, sier Mena til en lattermild gjeng rundt bordet.

Les også: Amper stemning på Paradise Hotel - produksjonen måtte ta grep

Hun forteller at det begynte da hun allerede var 17 år og fikk et Mastercard da hun skulle på tur til USA, og hun måtte ha penger.

Men som 17-åring, og fra en familie som aldri hadde hatt spesielt god råd, er det klart det ble brukt mye.

En dag måtte det selvfølgelig si stopp.

Se i videoen øverst i saken hva som skjedde da Mastercardet til Maria Mena plutselig var tomt!

Les også: Martin Lepperød åpner opp om tapet av storesøsteren i «En kveld hos Kloppen»

Ble den som spanderte på alle andre

Heldigvis var ikke gjelden for høy for Mena å håndtere den gang.

- Husk at i min bransje så får du sånne ekstreme slumper med penger, til visse tidspunkter i året. Når du da er selvstendig næringsdrivende så er det lett å gå amok, forteller Mena og sier at ved anledninger har det vært vanskelig å si nei til ting man vil bruke penger på.

Men selv om Mena har tjent penger siden hun var i tenårene forteller hun at hun likevel har slitt med dårlig samvittighet og skam når det kommer til penger.

Les også: Sophie Elise punget ut for ny klokke

Som da venninner hadde dårlig råd som studenter, og hun selv hadde egen leilighet, eller om hun ønsket å reise på ferie, mens ingen andre kunne, ville hun ta seg av det økonomiske.

- Jeg ble veldig fort den som spanderte veldig mye, forteller hun.

Mena forteller at det heldigvis ikke har gått så ille, fordi det alltid har vært folk rundt henne som har «trukket i bremsene» og hun har investert i eiendom.

«En kveld hos Kloppen» sendes på TV 2 lørdag klokken 21:45, eller når som helst på TV 2 Play.