I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

De siste månedene har det stormet rundt den amerikanske rockeren Marilyn Manson (52), etter at eksforloveden, skuespiller Evan Rachel Wood (33), i januar sto frem med anklager om vold og seksuelle overgrep.

I etterkant har flere av hans tidligere kjærester anklaget ham for både voldtekt, vold, og seksuelle overgrep.

Nå er 52-åringen i trøbbel igjen.

Tirsdag kveld kunngjorde nemlig politiet i Gilford i New Hampshire at de har en aktiv arrestordre på rockeren, etter at han skal ha spyttet på en kvinnelig fotograf under en konsert, skriver People.

Ifølge politiet har Manson og hans advokater vært klar over tiltalen i lengre tid, men ikke gjort noe forsøk på å returnere til New Hampshire for å svare på anklagene. Fotografen det er snakk om skal ha vært innleid for å filme konserten, og oppholdt seg i sceneområdet da de påståtte overgrepene skjedde.

Les også: Eksen raser: - Takk for at du ødela familien min

- Liker å være provoserende

I en uttalelse til nettstedet sier Mansons advokat, Howard King, at arrestordren skal ha kommet etter at fotografen ba om 35.000 kroner i erstatning for kamerautstyret.

- Det er ingen hemmelighet for noen som har deltatt på en Marilyn Manson-konsert at han liker å være provoserende på scenen, spesielt foran et kamera, sier King i en uttalelse til People.

- Vi mottok et krav fra en videograf for mer enn 35.000 dollar etter at en liten mengde spytt kom i kontakt med armen. Etter at vi ba om bevis for påståtte skader, fikk vi aldri svar.

Les også: Voldsanklager og sex med prostituerte: Dette er noen av Hollywoods styggeste skilsmisser

Overfor People forteller et vitne at Manson spyttet «overalt» under konserten, før han siktet seg inn på fotografen og traff kameraet:

- Hun tørket det av, men ble ganske irritert. Han la merke til det og fortsatt å spytte på kameraet hennes. Jeg tror det verste var da han kom ned på gulvet og sto bare et par meter unna henne og spyttet på henne, ikke kameraet. Hun ble forbanna og stormet ut, mens han sto igjen og lo av henne, forteller vitnet til People.

Brennheit på Instagram

Tirsdag overrasket skuespiller Channing Tatum (41), kjent fra filmer som blant annet «Magic Mike» og «Step Up», fansen med et noe dristig bilde av seg selv på Instagram.

Uten en tråd, med kun en ape-emoji til å dekke seg selv, beskriver stjernen hvordan livet på et filmsett egentlig er.

Les også: Jennifer Aniston avkrefter adopsjonsrykter

«Du vet når du er i sminketraileren helt naken, med bare et håndkle over dine edle deler, i ferd med å gjøre noe greier på sett som du må forberede moren din på før hun ser filmen», skriver stjernen til bildet, etterfulgt av en djevel-emoji.

Tatum er i gang med filmingen av «The Lost City of D», som følger en romanforfatter og en modell som blir kastet inn i et jungeleventyr etter et kidnappingsforsøk som gikk galt. Filmen er planlagt å komme ut i 2022, skriver Daily Mail.

Hvilken scene som krever at stjernen måtte kaste klærne, gjenstår å se.

Les også: «Friends» gjør comeback etter 17 år. Dette har skuespillerne gjort i mellomtiden

Hyller eksen

Gjenforenings-episoden av «Friends» er rett rundt hjørnet, og skuespillerne Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc og David Schwimmer har i den forbindelse stilt opp i en rekke intervjuer med diverse amerikanske medier.

Selv om det var de seks vennene som gikk ut av serien som superstjerner, dukket det også opp flere andre kjente fjes i gjesterollen i løpet av de ti årene serien gikk på skjermen.

I et intervju med Access Hollywood blir de tre kvinnelige hovedrolleinnehaverne stilt til veggs om hvilken skuespiller som var deres favoritt gjesteskuespiller i serien.

Les også: Friends-reunion høster kritikk: – Mangel på mangfold

Etter at de tre har gått gjennom navn som Ben Stiller, Reese Witherspoon og Paul Rudd, mener Jennifer Aniston, som spilte Rachel, at også Brad Pitt var en av hennes favoritter.

- Mr. Pitt var herlig, sier hun, og får medhold av Lisa Kudrow - som sier han var «fantastisk».

Aniston og Pitt var gift da han dukket opp som en av Rachels tidligere klassekamerater i serien. Selv om han bare var bare med i én episode, ble Pitt nominert til en «Emmy» for rollen.

Paret begynte å date i 1998 og giftet seg i 2000. Men forholdet slo sprekker etter at Pitt forelsket seg i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» noen år senere. Bruddet var et av de mer skitne i Hollywood, og i 2005 var skilsmissen et faktum.

Les også: Ina Wroldsen om The Voice-raideren, den uventede graviditeten og flytting til London