I mai kunne realityprofil Mario Riera (23) bekrefte at han hadde funnet lykken på ny, etter det svært offentlige bruddet med influenser Sofie Karlstad (24).

Overfor Nettavisen den gang kunne Riera avsløre at han var svært forelsket i en ukjente jente, men at paret ikke var kjærester helt ennå.

Les også: Mario Riera er stormforelsket med nekter kjærestestempel

– Vi er ikke kjærester, men vi er eksklusive, uttalte Riera til Nettavisen og mente med det at paret var blitt enige om at de skulle holde seg trofast overfor hverandre.

Nå bekrefter imidlertid Riera at forholdet er over.

– Nå er jeg nysingel, avslører han overfor Rød løper.

– Slukt inn i forholdet

Riera avslører at bruddet har gått hardt inn på han og legger ikke skjul på at han tar det tungt ettersom den anonyme jenta har vært en stor del av livet hans de siste ni månedene.

Årsaken til bruddet går imidlertid ikke realityprofilen videre inn på, annet enn at paret skal ha funnet ut av at forholdet ikke funket.

– Jeg har nesten bare fokusert på forholdet, og nesten glemt venner og familie. (...) Jeg føler jeg ble litt slukt i det. Jeg ble litt blind på ting, og det var ikke en god følelse. Men så hadde jeg det ikke i meg å avslutte det heller, sier Riera til nett-TV-programmet.

Ifølge Riera forstod han at det var noe han måtte gjøre etter at han hadde snakket med venner og familie om situasjonen.

Mario Riera har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Gikk under bakken

Fra å være på TV-skjermen i alt fra «Ex on the Beach», «Paradise Hotel» og «71 grader nord» har Riera det siste året knapt vært å se på verken TV-skjermen eller i sosiale medier.

Les også: Mario Riera legger seg flat for andre gang: - Nå har jeg ikke flere sjanser

Ifølge Riera skyldes den uvante offentlige pausen at han har hatt mye i tankene den siste tiden.

– Mario har gått litt under bakken, rett og slett. Jeg har vært i et forhold der jeg bare har trukket meg helt vekk fra sosiale medier og presse. (...) Det er derfor jeg har vært veldig stille i det siste. Jeg har prøvd å finne meg selv igjen etter alt som har skjedd, sier han til Rød løper.

Overfor Nettavisen tidligere i år var Riera imidlertid overbevist om at han hadde truffet kvinnen i sitt liv, og la ikke skjul på at realitylivet nå var forbi.

– Jeg forelsket meg relativt fort. Hun er en jente som får frem det beste i meg, og vi ble ikke kjent gjennom TV-skjermen som jeg har gjort med tidligere jenter. Jeg tror det betyr mye, sa Riera overfor Nettavisen den gang.

Les også: Bryter ut i full krangel i «Ex on the Beach - Afterski» – virkeligheten var en helt annen

Som nevnt har Riera vært med i en rekke realityprogram, og har på den måten fått sin dose TV-tid. Riera sin utkårede har derimot holdt seg unna rampelyset, noe som er mye av grunnen til hvorfor han ikke ønsker å navngi hvem han er forelsket i.

– Jeg vil skåne hun fra det offentlige livet. Når vi begge er klare, så går vi sikkert ut med det, uttalte Riera.

På spørsmål fra VG om han selv var ferdig med realitylivet, svarte han følgende:

– Jeg tror nok det realitylivet er over nå, nå har jeg truffet kjærlighet i mitt liv. Så det tenker jeg ikke mer på.