Mario Riera i trekantdrama med Sofie Karlstad og Bettina Buchanan

Paradise Hotel 2019

Fullt drama etter hete scener på «Paradise Hotel».

26.03.19 22:34

Se hva som skjedde i videoen øverst i saken!

Det er hete dager inne på «Paradise Hotel», og det er ikke langt mellom intrigene. Senest i gårsdagens episode ble det stort oppstyr da deltakerne ble lurt til å tro at Mario Riera (20) måtte sjekke ut av hotellet.

I dag er Mario nok en gang i søkelyset, men denne gangen er det kjærlighetslivet til bergenseren som står i fokus. I gårsdagens episode valgte han nemlig å ta med seg Bettina Buchanan (24) på en overnatting nede i suiten, og i løpet av natten har det skjedd saker og ting.

Intime scener

- Det var jo ikke sex. Jeg definerer sex som når mannens penis er inne i min tiss, og det var den ikke. Jeg kjente ikke engang på den. Jeg turte ikke, for da var jeg redd for at jeg skulle få for mye lyst, sier Bettina til kameraet dagen etterpå.

Mario fikk imidlertid ta en del på henne, og det er ingen tvil om at det skjer noe intimt under lakenene inne på hotellet.

Dagen etterpå sitter likevel Mario med en bismak i munnen. Han lurer på om han kanskje burde tatt med seg partneren sin, Sofie Karlstad (24), i stedet. Og nå lurer han i tillegg på om han kanskje har litt følelser for Sofie likevel.

Det legger til rette for et trekantdrama, og det blir umiddelbart dårlig stemning mellom Sofie og Bettina som tidligere har vært nære venner inne på hotellet.

- Jeg blir lei meg, og jeg føler meg sveket. Jeg trodde jeg og Sofie var nære venner her inne. Jeg har hjulpet henne med alt mulig rart, men hun legger seg etter den ene gutten jeg er interessert i her inne, og som jeg har en greie med. Det synes jeg er slemt, sier Bettina.

Dårlig stemning

Stemningen har ikke blitt noe bedre mellom de tre etter at de har sjekket ut av skandalehotellet i Mexico. Sofie mener Bettina tar på seg rollen som et offer.

- Det irriterer meg at hun tar på seg en offerrolle. Mario springer jo like mye mellom oss begge, og selv om produksjonen har valgt å vinkle dette til å stemme overens med Bettinas historie, så sa Mario akkurat det samme til meg som han sa til henne. Vi koste faktisk med hverandre lenge før de begynte å kose, sier Sofie til Nettavisen.

Hun mener også at det er hun som kommer dårligst ut av kveldens episode.

- De maler jo et bilde av meg som en dårlig venninne, og en som ikke stiller opp. Det virker som om vi var bestevenninner inne på hotellet, men det var vi jo ikke. Hun hadde allerede pratet om at hun ville ha meg ut, og at hun så på meg som en trussel, sier hun.

Bettina er på sin side ferdig med den kortvarige romansen hun hadde med Mario inne på hotellet.

- Jeg har ikke så mye å si om det egentlig. Jeg føler han har lurt meg trill rundt. Det eneste bra han har gjort er at han i det minste ga meg en orgasme, sier hun før hun bryter ut i latter.

Hun understreker at tonen mellom henne og Sofie er dårlig.

- Før var det jo bare litt rar stemning, men nå har hun jo skrevet masse dritt om meg på bloggen sin, så stemningen er absolutt dårlig. Hun prater dritt om meg, så da har jeg ikke så mye å si om henne, sier hun til Nettavisen, før hun legger til:

- Jeg håper jeg i lengden vil vinne på at jeg ikke skriver slemme ting om henne på en blogg.

Spilte et spill

Mario husker godt den dagen han våknet med Bettina ved siden av seg etter natten i suiten. Han mener at han angret med det samme han sto opp, fordi han tenkte på Sofie.

- Det var jo Sofie jeg egentlig ville være med. Jeg ville bare ikke miste Bettina som en backup, sier han til Nettavisen.

Deretter forteller han at han har full forståelse for at folk blir sint av å se måten han oppfører seg på, men understreker at alt som skjer inne på hotellet er et spill fra hans side.

- Allerede den første uka valgte Floyd, som var min bestevenn der inne, å knuse kula. Han ofret meg for sitt eget beste, og det fikk meg til å forstå at følelser ikke eksisterer inne på hotellet. Man vet aldri hvilke følelser som er ekte og ikke. Bettina fortalte meg aldri hva hun følte, hun fortalte det bare i sync, sier han.

Utenfor hotellet prater han ikke med Bettina.

- Tonen mellom meg og Bettina er vel ikke-eksisterende. Vi prater ikke sammen i det hele tatt. Jeg og Sofie har derimot en veldig god tone den dag i dag, så det er litt rart å se disse episodene med henne, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.