Se hvordan deltakerne reagerte i videoen øverst i saken!

Det ligger an til å bli en actionfylt uke inne på «Paradise Hotel». I den tredje uka inne på skandalehotellet er det duket for en uke i ekte «Ex on the beach»-ånd.

Henrik Beyer (22), en tidligere deltaker som var inne på hotellet i første uke, er tilbake igjen. I tillegg må deltakerne inne på hotellet nå forholde seg til en iPad, i stedet for brevene de har blitt så vant til.

- Denne uka er det paden som bestemmer, forteller en stemme over høyttaleranlegget.

Det får virkelig deltakerne kjenne på da iPaden plinger under ukas første fest, og Mario Riera (20) får beskjed om å pakke sakene sine, og sjekke ut av hotellet.

Det bryter umiddelbart ut kaos i gruppa. Flere av guttene skriker høylytt, og glass blir kastet i gulvet så de knuser. Etter å ha tatt farvel med de andre deltakerne, prater Mario til kameraet, og seerne der hjemme.

- Dette er helt forferdelig. Jeg har ikke gjort noe for å fortjene dette, sier han mens han bryter sammen i gråt.

Gleden er derfor stor når han forstår at det hele har vært en spøk fra TV3 sin side, og at han kan fortsette festen sammen med vennene på hotellet.

Dette er ikke første gangen i løpet av sesongen det oppstår skandaler inne på hotellet. Før programmet i det hele tatt ble sendt på TV kunne Nettavisen avsløre at en deltaker hadde klart å lure seg inn på hotellet ved å bruke falsk navn og alder.

Forrige torsdag ble også Floyd Olsen (22) nødt til å sjekke ut av hotellet, da han hadde holdt en tidligere straffedom skjult for produksjonen.