Mario Riera og Bettina Buchanan hadde årets første «Paradise»-sex

Paradise Hotel 2019

- Hvis Sofie finner ut av det, kommer det til å klikke, sier Mario.

20.05.19 14:00

Under tirsdagens episode så alt ut til å gå rette veien for Mario Riera (20). Hans romantiske interesse, Sofie Karlstad (24), sjekket endelig inn igjen etter å ha vært ute av hotellet i to uker.

Han var fra seg av glede, og hoppet nærmest opp og ned i stolen da hun sjekket inn. Den gleden forsvant imidlertid raskt da Bettina Buchanan (24) sjekket inn på hotellet under onsdagens episode.

Hadde sex

Mario og Bettina har nemlig en noe komplisert historie sammen inne på hotellet. Han og Bettina havnet under lakenet sammen en dag, og den neste dagen valgte Mario å sende henne hjem fra hotellet. De to hadde riktignok ikke sex den gangen, men ganske intim kontakt.

Da Bettina sjekker inn igjen vet ikke Mario at Bettina allerede vet at det var han som sendte henne ut forrige gang. Og til tross for at han også denne gangen jobber for å få henne sendt hjem, havner de to på samme rom, og under samme laken, nok en gang.

Denne gangen har de også sex. Årets første «Paradise»-sex.

Se hvordan det gikk i videoen øverst i saken!

Under teaseren på slutten av episoden, ser vi også at Mario blir redd for at Sofie kommer til å finne ut av hva som har skjedd mellom ham og Bettina.

- Hvis Sofie finner ut at det har skjedd noe mellom meg og Bettina her inne, kommer det til å klikke. Jeg er mer redd enn jeg har vært på noen andre parseremonier, sier han.

Bettina ser på sin side ut til å ta det hele med knusende ro.

- Mario er livredd, og jeg kunne jo ikke brydd meg mindre, sier hun.

Nettavisen har forsøkt å få kontakt med både Mario og Bettina for en kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.