MAJORSTUEN, COLOSSEUM (Nettavisen): Onsdag kveld er det duket for førpremierevisning av den tredje og siste sesongen av NRKs dramaserie «Exit», og i den anledning har flere kjente fjes møtt opp utenfor Colosseum kino.

Artist Marion Ravn (38) er en av de inviterte som møtte opp til premieren, der hun i tillegg til å snakke varmt om «Exit» kunne lette på sløret om sin nye kjæreste.

Ravn avslørte nemlig i begynnelsen av februar at hun hadde funnet lykken på ny, noe hun fortalte da hun gjestet «Lindmo» på NRK. Der var hun relativt ordknapp, og overfor Nettavisen vil hun heller ikke avsløre for mye om sin utkårede.

Noen detaljer byr hun imidlertid likevel på.

– Møttes på Tinder

Det var på underholdningsprogrammet «Lindmo» at artisten røpet kjærestenyheten for første gang, og den gang fortalte Ravn at hun har møtt en helt fantastisk mann.

Også nå er hun tydelig på at hun har det fint om dagen. Hun har derimot ikke med seg kjæresten på førpremieren, noe det er en spesiell grunn til.

– Han liker ikke røde løpere, så han kommer nok aldri til å være med på det, sier hun til Nettavisen og ler.

– Men jeg synes det er litt deilig å ha det for meg selv, egentlig, legger 38-åringen til.

Samtidig kan hun fortelle hva som fikk henne til å omsider bekrefte at hun har en ny mann i livet sitt. Det hadde nemlig blitt vanskelig for henne å holde kjærligheten skjult da hun nylig ga ut et nytt album, nemlig «Ti ville hester», som hun har jobbet med i tre år.

Les også: Gjør comeback på TV: Dette er årets «Camp Kulinaris»-deltakere

– Det ble vanskelig å holde hemmelig, for de tekstene er ganske avslørende, røper hun.

Utover dette ønsker ikke Ravn å si for mye om kjæresten, men overfor Nettavisen kan hun avsløre hvordan de møttes:

– Vi møttes på Tinder, sier hun lurt.

Ikke i samme bransje

Da artisten gjestet «Lindmo» holdt hun også den gang kortene tett til brystet, hun kunne likevel røpe den gang at kjæresten ikke er i samme bransje som henne, noe hun er glad for.

– Altså jeg har jo lært opp gjennom årene at «don't eat where you shit». Så nei, han er ikke i bransjen, sa hun da hun gjestet programmet.

Les også: Reaksjonene hagler etter Kåss-avgjørelse. Nå kommer NRK med gladnyhet

Den gang røpet artisten at kjæresten er HMS-sjef i et bemanningsfirma.