Artist Marion Ravn (38), som for tiden er aktuell med albumet «Ti ville hester», er gjest i fredagens «Lindmo» for å snakke om musikken og kjærligheten.

Den siste tiden har det ryktes at Ravn har funnet kjærligheten, og overfor programleder Anne Lindmo (52) bekrefter hun nå dette.

– Nå har jeg møtt en helt fantastisk fyr, sier hun fornøyd til Lindmo.

Se klipp fra episoden i videoen under:

«Don't eat where you shit»

Ravn holder kortene relativt tett til brystet hva gjelder hvem som har kapret hjertet hennes, men hun kan likevel fortelle at kjæresten ikke er i samme bransje som henne.

Det av en spesiell grunn.

Les også: Snakker ut om hetsen: – Har lest stygge kommentarer om meg selv i mange år

– Altså jeg har jo lært opp gjennom årene at «don't eat where you shit». Så nei, han er ikke i bransjen, sier hun med en god latter.

Det er ingen tvil om at Ravn ikke ønsker å gi for mange hint om hvem hennes utkårede er, men hun kan derimot avsløre hvilken bransje han er i.

– Han er HMS-sjef i et bemanningsfirma, faktisk, opplyser hun i kveldens episode, noe Lindmo og publikum applauderer.

Hele «Lindmo»-intervjuet med Marion Ravn sendes på NRK fredag klokken 21.50.

Slipper nytt album

I 2015 ble det kjent at Ravn og snowboardkjøreren Andreas Ygre Wiig (41) hadde gått hver til sitt etter to år som mann og kone.

Hun fant imidlertid kjærligheten på nytt i 2017, men dette skulle ikke vare.

Les også: Tomine Harket avslører at hun har flyttet inn hos Durek: – Behagelig å være rundt

I tillegg til å være aktuell med nytt album, har Ravn de senere årene vært å se som detektiv i programmet «Maskorama». Sammen med stylist Jan Thomas (56) og programleder og komiker Nikolay Ramm (34) har hun de siste to årene sittet i «detektivpanelet» som jobber med å finne ut hvem som skjuler seg bak maskene.

Det nye albumet, «Ti ville hester», slippes fredag, og artisten legger ikke skjul på at hun gleder seg.

«Det er nervepirrende, men også fint at alle snart kan høre hva jeg har jobbet med i tre år», skrev hun nylig på Instagram.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med Marion Ravn, men har foreløpig ikke lykkes.