Etter 15 år som ektepar, skal forholdet mellom Morten Borg (51) og modellen Celine Maktabi (41) være over.

Det skriver Se og Hør.

Den 41 år gamle modellen og teppearvingen bekrefter bruddet overfor ukebladet. Ekteparet skal også ha flyttet fra hverandre, og skal nå skilles.

Bakgrunnen for skilsmissen er foreløpig ikke kjent.

Sammen med kronprinsesse Mette-Marit (45) har Morten Borg sønnen Marius Borg Høiby (22). Maktabi har på sin side sønnen Emanuel (19). Sammen har Borg og Maktabi sønnen Lucas (14).

Etter et romantisk frieri i Egypt, giftet duoen seg i 2004 under en stor seremoni utenfor Bygdøy kirke. På det tidspunktet var Marius Borg Høiby bare åtte år gammel.

Flere overskrifter

I 1997 fikk Mette-Marit og Morten Borg sønnen Marius. Knappe to år etter forelsket Mette-Marit seg i Norges kronprins Haakon.

Helt siden den gang har Marius Borg Høiby vært en yndling blant fans og presse. De seneste årene har han fortsatt å skape overskrifter - også utenlands.

I august i fjor dukket han blant annet opp i det internasjonale motemagasinet Vogue, sammen med kjæresten Juliane Snekkestad.

Sin lidenskap for mote speiler seg i bildene han legger ut i sosiale medier. I fjor fikk Borg Høiby tabloidblekket til å sprute igjen, da det ble kjent at han hadde kapret en redaktørjobb i det britiske magasinet Tempus.

Den gang var det flere som reagerte på at han ble titulert som prins, i det britiske motemagasinet.

Magasinet gikk imidlertid konkurs i fjor høst.

Saken fortsetter under bildene.

Flyttet hjem

Kronprinsessens sønn flyttet deretter hjem til Norge sammen med kjæresten, etter å ha bodd i storbyer som Los Angeles og London.

Flere antyder at kronprinsen nå har kommet for å bli. Tidligere i år ble det kjent at 22-åringen har fått seg ny jobb i den nye, norske appvirksomheten Moodie.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere i år ble det også kjent at Marius Borg Høiby og kjæresten Julianne Snekkestad (23) har kjøpt bolig sammen i Tønsberg, der sistnevnte kommer fra.

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privat sak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, uttalte pappa Jesper Snekkestad, til Tønsberg Blad den gang.