I et nytt innlegg på Instagram avslører influenser og TV-profil Marna Haugen (40) at hun har kjøpt seg hus.

«Minn meg på neste gang jeg kjøper HUS at jeg legger champisen på kjøl først. Fy flate, jeg har kjøpt HUS!!» skriver hun til en video av seg selv som popper en flaske med champagne.

Til Nettavisen fortelle en strålende fornøyd Haugen at det er helt fantastisk å endelig ha funnet seg et hus hun elsker.

– Det er helt fantastisk. Det har vært boligtørke lenge, men endelig fant jeg meg en bolig, og i tillegg en bolig som jeg elsker, forteller hun.

Les også: Internett lurt trill rundt av DiCaprios Ukraina-donasjon

Haugen forteller at boligen er et stort, gammelt funkishus som hun kan flytte rett inn i, og at huset har godt med potensiale. I tillegg kan hun avsløre til de som har fulgt henne i sosiale medier en stund at hun har fått mye av det hun har vært på utkikk etter.

– Det er både dusj og badekar, akkurat det jeg ville, sier hun lattermildt.

Bodde med eksen

Det var i desember i fjor at Haugen og eksmannen, komiker Ørjan Burøe, delte sjokknyheten om at de skulle gå fra hverandre etter 18 år sammen kom. Paret kunne fortelle i et intervju med Dagbladet at selv om bruddet var tungt, satt de nå igjen med et nært vennskap og at de alltid vil være en familie.

Les også: Satte elleveåringer bak rattet i «Kongen befaler»: – Et veldig dårlig forbilde

Eksparet har siden den gang bodd sammen i eneboligen de delte i Ski. Sammen har de to barn, og Haugen kan i dag fortelle til Nettavisen at hun skal absolutt ikke flytte langt fra det gamle huset.

– Det nye huset ligger i Ski, så jeg skal ikke langt. Vi er begge enige om at barna ikke skal flyttes på, så jeg blir her.

Vokste fra hverandre

Da nyheten om bruddet kom i desember i fjor kunne paret fortelle at det hadde vært en lang prosess for dem begge.

– Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, fortale Haugen i et intervju med Dagbladet som avslørte bruddet.

De kunne fortelle at det ikke lå noen dramatikk bak bruddet, men at de over lengre tid hadde vokst fra hverandre, og at de flere ganger hadde prøvd å få forholdet til å fungere, blant annet gjennom terapi.

Les også: Fikk seerne til å stusse: Lege bekrefter «Kompani Lauritzen»-teori