Det er litt over ett år siden programleder Marte Bratberg (33) og hennes ikke navngitte samboer flyttet inn i sin nyoppussede leilighet på nesten 100 kvadratmeter i hovedstaden.

Men nå ser det tilsynelatende ut til at «God kveld Norge»-programlederen er klar for et nytt boligeventyr sammen med familien.

Etter å ha eid boligen i ett års tid er nemlig Bratberg igjen på flyttefot, da den sentrumsnære leiligheten nå ligger ute for salg på Finn.no.

Nettavisen har vært i kontakt med eiendomsmegleren, som henviser til Bratberg for ytterligere kommentar. Bratberg har foreløpig ikke besvart Nettavisens gjentatte henvendelser.

Pusset opp i månedsvis

Leiligheten, som ligger på Grünerløkka i Oslo, ble bygget i 1880 og rommer blant annet fire rom og to bad. Ifølge Finn-annonsen er leiligheten «svært påkostet» etter at den ble pusset opp etter en høy standard i 2021.

Paret skal ha gitt 7,8 millioner kroner for leiligheten i 2021. Nå ligger leiligheten ute til over ti millioner kroner.

Les også: «Farmen»-Karianne og Spetalen-arving selger leiligheten

Det var i april i fjor at det ble kjent at TV-profilen hadde kjøpt en leilighet sammen med samboeren sin, og ifølge et av 33-åringens Instagram-innlegg var det litt av et oppussingsobjekt.

«Da samboeren min og jeg totalt uforberedt kjøpte et oppussingsobjekt i fjor fikk mildt sagt vi panikk. Det har vært en laaaang prosess med så mange valg», skrev Bratberg om boligkjøpet i i fjor.

I et intervju med Se og Hør kunne Bratberg avsløre at hun og samboeren brukte over ett år på å finne drømmeleiligheten.

Den omfattende oppussingen tok også sin tid, og paret måtte vente flere måneder før leiligheten var beboelig. I mellomtiden ble de også foreldre for første gang i fjor høst, til en liten gutt.

Kallenavn på hele familien

Bratberg er kjent for å verne om privatlivet sitt, og hun har fortsatt ikke navngitt verken sin samboer eller sønn. Bratbergs kjæreste går under kallenavnet «Leirdua», mens deres lille smårolling kalles for «Burrito» i offentligheten.

I podkasten «Janka og Marte», som hun har med venninnen Janka Polliani (42), deler 33-åringen fra tid til annen noen personlige historier, men hun er ofte sparsom når det gjelder detaljer fra privatlivet.

Les også: Selger drømmehuset til flere millioner: – Kjøpte det for en rimeligere pris

Da Nettavisen møtte podkast-duoen i anledning VG-lista tidligere i sommer, fortalte hun historien bak de fiktive navnene. I tillegg avkreftet hun at kjælenavnene brukes på hjemmebane.

– Det har ikke vært gjennomtenkte, planlagte kallenavn. Det har vært ganske spontant. Det er liksom podkast-familienavn, og det er noe koselig med det, og, sa Bratberg da.