Mandag kveld ble Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (26) avbildet sammen på den røde løperen.

Anledningen var London Football Awards, der den norske fotballstjernen fikk prisen for årets beste spiller i London. I den anledning stilte en rekke fotballprofiler på den røde løperen – der altså Spilling også fikk posere for fotografene.

Spilling er kjent som proffdanser i TV 2s «Skal vi danse», og har i år også vært å se i «Mesternes mester» på NRK.

Bildet har skapt flere spekulasjoner om vennskapet mellom partene. Hittil har ingen av dem kommentert bildet, men i går satte Spilling ytterligere fart på ryktene etter at samboeren, Birgit Skarstein, delte et bilde av Spilling med et Arsenal-skjerf med Ødegaards navn på.

Poserte sammen

De to poserte gladelig for de oppmøtte fotografene, der Spilling holdt godt rundt fotballstjernen. Hun hadde for anledningen på en svart kjole, mens Ødegaard stilte i dress.

Relasjonen mellom de to er foreløpig ikke kjent, men Spilling følger både Ødegaard og flere av hans familiemedlemmer på Instagram. Ødegaard følger Spilling.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra verken Spilling eller Ødegaard. Nettavisen har også forsøkt å komme i kontakt med Ødegaards agent, Bjørn Tore Kvarme, som foreløpig ikke har besvart våre henvendelser.

Den norske duoen har siden bildet dukket opp skapt flere spekulasjoner, blant annet i sosiale medier. På den anonyme appen Jodel er det flere som lurer på om det er noe romantisk mellom de to, og også på Twitter er bildet omtalt.

«Ødegaard vinner på og av banen», skriver en bruker:

Satte fyr på ryktene

Tirsdag kveld satte Spilling selv fart på ryktene da hun poserte med et Arsenal-skjerf med Ødegaard sitt navn på.

Det var samboeren hennes, Birgit Skarstein (34) som publiserte bildet gjennom Instagrams historefunksjon.

«Samboerskapet består», skrev Skarstein til bildet.

Tirsdag møtte Romerikes Blad opp utenfor proffdanserens dansestudio i Oslo i håp om å få en kommentar om ryktene.

– Nei, jeg kommenterer ikke noe i dag dessverre, sa Spilling overfor avisen da.

Årets beste spiller

Ødegaard har hatt en fantastisk sesong for Arsenal, og drammenseren ble nylig kåret til årets spiller i London-fotballen, hvor han altså dukket opp sammen med Spilling.

Den norske landslagskapteinen har storspilt for London-klubben denne sesongen, og de rødkledde fra Emirates topper Premier League så langt. 24-åringen har ti mål og seks målgivende for Mikel Artetas mannskap, og laget topper nå tabellen med fem poeng ned til Manchester City.

Da han fikk tildelt prisen for årets beste spiller i London, var det en ydmyk Ødegaard som siden takket laget sitt:

– Denne prisen ønsker jeg å dele med hele laget. Det er flott å se at klubben blir anerkjent med alle prisene. Jeg synes det viser hvor langt vi er kommet som klubb og at det vi gjør i år er veldig spesielt, uttalte Ødegaard, ifølge Evening Standard.

Spilling har tidligere blitt koblet til «Skal vi danse»-partnerne sine. Hør hva hun har sagt om det i videoen under: