Gå til sidens hovedinnhold

Martine Lunde i sorg etter kjærestens triste beskjed: - Redd for at det samme skal skje med meg

«Bloggerne»:

Martine Lunde tar til tårene etter hjerteskjærende beskjed.

Denne ukens «Bloggerne» har ikke bare bydd på latter, glitter og glamour. Under tirsdagens episode er Martine Lunde (24) på besøk hos kjæresten Alexander Sæterstøl (24) i Bergen, da Sæterstøl får en trist beskjed om at bestefaren hans er gått bort.

Det hele blir et svært følelsesladd øyeblikk.

Les også: Martine Lunde slår tilbake mot ryktene: - Det har vært en tøff periode

- Det er helt jævlig, sier Sæterstøl i episoden.

- Hver gang jeg har vært hos ham, så har jeg syntes det har vært vanskelig å dra de siste årene. (...) Jeg håper han har det bedre nå. Det har faktisk vært den verste dagen i mitt liv, legger han gråtkvalt til.

Aldri opplevd døden

Ifølge Martine Lunde hadde Sæterstøl et svært nært forhold til bestefaren sin. Like nært forhold som hun har med sine besteforeldre, og spesielt bestemoren «Gullhøna», eller Anne Berit som hun egentlig heter.

Gjennom «Bloggerne» har seerne blitt godt kjent med Anne Berit, ettersom Lunde er på besøk hos bestemoren hver dag. Hun har også uttrykt en rekke ganger hvor mye besteforeldrene betyr for henne.

- Jeg har egentlig aldri opplevd døden på nært hold før. I hvert fall ikke i voksen alder. Når bestefaren til Alex døde fikk jeg meg en tankevekker på at også mine besteforeldre skal dø en dag, sa Lunde til Nettavisen under pressedagene til «Bloggerne» tidligere denne måneden.

Redd for at hun skal oppleve det samme

Hun blir lei seg bare av tanken på å miste besteforeldrene sine.

- Jeg begynner nesten å gråte av å tenke på det. Jeg er redd for at det skal skje med meg, og at jeg skal oppleve det samme. De er det nærmeste jeg har, sier Lunde.

Les også: Martine Lunde om forholdet: – Jeg skifter mening hele tiden

Besteforeldrene til Lunde er forholdsvis unge og friske, men selv om Lunde er sikker på at de har mange år sammen igjen har likevel sorgen kjæresten opplevde satt en vekker i henne.

- Jeg er som regel på besøk hos dem hver eneste dag, men nå tar jeg ingen dager for gitt. Jeg tenker hele tiden på at jeg må prøve å tilbringe så mye tid jeg kan med dem og huske å si til dem at jeg er glad i dem. Selv om de vet at jeg er det, så er det viktig å si det, også, sier Lunde.

Bor i hver sin by

I over tre år har Martine Lunde og Alexander Sæterstøl vært kjærester. Duoen møtte hverandre da de begge deltok i «Paradise Hotel» og har siden den gang vært å se på TV både sammen og hver for seg.

Til tross for at de to er fast bestemt på at de skal være kjærester for resten av livet, har de likevel ikke tatt motet til seg og flyttet sammen. For mens Lunde bor i Oslo har Sæterstøl kjøpt seg leilighet i Bergen.

Avstandsforholdet har tilsynelatende gått bra, men Lunde innrømmer at det kan være utfordrende til tider.

- Spesielt når slike hendelser som dette skjer tenker jeg at det hadde vært fint å i hvert fall bo i samme by. Jeg vil jo være der og vise Alex at jeg bryr meg om ham, sier hun og avkrefter samtidig at hun har noen planer om å flytte ut av Oslo.

Kommentarer til denne saken