I dag avsluttes høstens sesong av «Bloggerne», og i de siste to episodene har vi fått følge Martine Lunde (23) på tur til Bergen, hvor kjæresten Aleksander (24) har kjøpt seg leilighet.

På turen spør Aleksander hva Martine ville svart om han hadde fridd til henne og hun forteller at hun selvsagt ville svart ja.

Senere er tonen en annen.

– Man vet jo ikke hvordan det går. Jeg aner ikke, plutselig ender det med at det at han har kjøpt seg leilighet der (i Bergen) ødelegger hele forholdet, sier hun i siste episode.

Derfor skifter hun mening frem og tilbake

– Det er litt ulike synspunkter her, Martine?

– Haha, ja, jeg skifter mening hele tiden når det kommer til sånne ting, jeg, sier Martine lattermildt til Nettavisen.

Grunnen til dette forklarer hun med at hun vet at det er Aleksander hun vil tilbringe livet med, men at de ikke har noen hast med å flytte sammen, spesielt siden Martine og Aleksander har mye jobb i Oslo-området.

– Aleksander har vært i Oslo i nesten et halvt år nå, så jeg føler nesten at vi har bodd sammen, og jeg tror at det avstandsforholdet vi har av og på gjør oss sterkere.

Martine er også lettet for at begge har kjøpt seg leiligheter på egen hånd, slik at de har noe å falle tilbake på om forholdet en gang skulle ta slutt.

– Vi har det kjempebra sånn som ting er nå og jeg er glad vi tenker ganske likt om ting, vi har ikke hast med noe. Jeg hadde fått veldig panikk om han hadde sagt at han ville ha unger, selv om jeg kanskje er er litt mer gira på en forlovelse enn han er, innrømmer hun.

Les også: Martine Lunde tilbake på parketten i Skal vi danse - skal konkurrere mot kjæresten nok en gang

Planlegger bryllup om fire år

Bryllupet har hun planlagt lenge før hun møtte Aleksander, og skal vi tro Martine, er ganske mye klart allerede.

– Det skjer ikke før om fire år, for jeg har ikke tid til det nå, sier hun, som likevel har imponerende mye på plass allerede.

– Jeg har funnet kjolen allerede. Jeg er ganske sikker på at det blir den, selv om jeg ikke har prøvd den da, sier hun lattermildt.

– Jeg måtte garantert hatt hjelp til å planlegge bryllupet, men det skulle blitt gjort på min måte. Selv om Aleks også vil ha mye å si, så skulle jeg hatt siste ordet, sier hun.

Les også: Pilotfrue fikk veske til 42.000: – Har satt en øvre grense for hva vi kan bruke

Tar én til to graviditetstester i måneden

Derimot er hun kjemperedd for å skulle bli uventet gravid, og Martine anslår at hun tar en til to graviditetstester i måneden.

– Jeg tok en sist i går. Min største skrekk er å skulle bli gravid uten å vite om det og det er egentlig det verste som kan skje akkurat nå, at jeg brått får magekramper og to timer senere føder jeg. Jeg har lest mange skrekkhistorier, jeg er livredd for sånne ting, sier hun og ler litt i alvoret.

– Det må jo bli ganske dyrt i lengden?

– Jeg kjøpte faktisk noen sånne billigtester på Normal, da var det ti i en pakke, men de stolte jeg ikke på, så jeg måtte likevel gå på apoteket og kjøpe nye, sier hun.

Selv om paret ikke er samboere, og har kjøpt leilighet på hver sin kant, er det ikke utenkelig at de skal flytte sammen når tiden er inne.

– Det er så mye som skjer, brått så får man tilbud om noe og må være her, men om noen år tror jeg det vil passe bedre.

Les også: «Funkygine»: -Jeg håper jeg kan være en positiv motvekt til mye av det som skjer i influencer-verdenen

Aleksander har dog lovt Martine én ting om hun tar turen over fjellet.

– Han har sagt at hvis jeg flytter til ham i Bergen, så skal jeg få mini-gris. Så jeg tror det blir mini-gris før barn og alt det der, ler hun.