Gå til sidens hovedinnhold

Mary-Kate og Ashley Olsen bryter stillheten i sjeldent intervju

Se hva vi fant...

– Vi ble oppdratt til å være tilbaketrukne, sier tvillingene.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Supertvillingene og motedesignerne Mary-Kate og Ashley Olsen (35) ble verdenskjente gjennom den populære 90-tallsserien «Under samme tak», der de delte på rollen som Michelle Tanner frem til de ble åtte år gamle.

I tenårene gjorde de stor suksess i egne filmer som «Mitt første kyss», «En dag i New York» og «Tvillingtrøbbel», men så trakk tvillingene seg tilbake.

Les også: Billie Eilish får fansen til å undre: – Hvis du sier at du er heterofil etter dette ...

De siste 15 årene har de slått seg opp som motedesignere og gjør suksess med klesmerket «The Row», men stort mer enn det er det sjeldent søstrene gjør noe mer ut av seg i offentligheten.

I forbindelse med 15-årsjubileet for klesmerket deres, har tvillingene stilt opp i et sjeldent intervju med i-D Magazine.

Der avslører Olsen-tvillingene hvorfor de trakk seg så brått tilbake fra rampelyset.

– Vi ble oppdratt til å være tilbaketrukne, sier Mary-Kate Olsen på spørsmål om hvorfor hun og søsteren også har valgt en diskret og tilbaketrukket rolle i arbeidet med klesmerket sitt.

Vil ikke være frontfigurer

I intervjuet forteller tvillingene at de av samme grunn bevisst har holdt navnet sitt unna klesmerket.

– Vi ønsket ikke å være noen frontfigurer av merket. Vi ønsket ikke engang å fortelle til folk at det er oss som står bak, sier Ashley Olsen og fortsetter:

– Det handler egentlig om produktet, og i så stor grad at vi stilte oss spørsmålet: «Hvem kan fronte dette slik at vi slipper å gjøre det».

Les også: Slutt etter 20 sesonger: Dette visste du kanskje ikke om «Keeping Up With The Kardashians»

Videre forteller de berømte tvillingene at de ønsket å skape noe eget da de sluttet med TV, og at de ville være kjent for noe annet enn rollene de hadde spilt. Slik ble «The Row» født.

Merket er for øvrig en favoritt blant kjendisene, og stjerner som Gigi Hadid (26) og Jonah Hill (37) er blant dem som ofte er å se i klær fra tvillingenes kolleksjoner.

Klar bryllupsbeskjed

At Pernilla Wahlgren (53) er stormforelsket om dagen, er det ingen tvil om. For en drøy måned siden fortalte hun at hun hadde begynt å date igjen, og siden har hun avslørt både hvem den mystiske mannen er og hvordan de to har det sammen.

Nå letter hun nok en gang på sløret om kjæresten Christian Bauer (55), og har en klar beskjed om fremtiden deres.

Det gjør hun i en ny episode av podkasten «Wahlgren & Wistam», som hun har sammen med venninnen Sofia Wistam (55). I episoden teller Wistam hvor mange roser som er i buketten Bauer har gitt til Wahlgren, noe som viser seg å være syv.

– Syv, hva betyr syv røde roser? Hvis de er i en bukett så betyr det «gift deg med meg» sier Wistam i podkasten, ifølge svenske Hänt.

Les også: Bildene av en naken Irina Shayk kunne veltet karrieren: Nå er toppmodellen god for 200 millioner

Bryllup er et gjengående tema i podkasten, men Wahlgren har imidlertid ikke planer om å gifte seg igjen, avslører hun i episoden.

– Om jeg kommer til å gifte meg igjen? Altså, jeg vil ikke. Hvis du hører på den podkasten her, Christian: «Ikke fri til meg!!», sier hun og ler.

– Jeg er så lei meg

Forrige måned beskyldte Courtney Stodden (26) supermodellen Chrissy Teigen (35) for mobbing, og hevdet blant annet at hun hadde blitt hengt ut i sosiale medier og fått ufine direktemeldnger fra modellen da hun var yngre.

Tegen gikk raskt ut og beklaget seg, og har siden holdt en relativt lav profil i sosiale medier. Nå ser det imidlertid ut til at hun er på vei tilbake, og i et nytt innlegg på bloggen sin deler hun sine tanker om den siste måneden.

I innlegget skriver hun at hun den siste tiden har tenkt mye over hva hun har gjort og sagt tidligere i livet, og at hun hver dag har angret på ting hun har sagt.

«Jeg var et troll. Og jeg er så lei meg», skriver hun.

«Sannheten er at jeg ikke lenger er den personen som skrev disse forferdelige tingene. Jeg vokste opp, gikk i terapi, giftet meg, fikk barn, gikk i mer terapi, opplevde tap og smerte, gikk i mer terapi og opplevde mer i livet. Og fikk mer terapi. Livet har gjort meg mer empatisk», fortsetter Teigen.

Les også: Sex-nekt, utroskap og divanykker: Fotballfruene skrur opp EM-feberen

I innlegget deler hun også sine tanker rundt hva hun vil lære barna sine med en offentlig beklagelse. Teigen har to barn, sønnen Miles (3) og datteren Luna (5), med ektemannen John Legend (42)

«John forteller meg nesten hver dag hvor mye datteren vår Luna minner ham om meg. Hver dag prøver jeg å sørge for at hun er de beste delene av meg, alt det jeg vil være. Men man feiler til tider. Og vi formidler godhet til henne og Miles hver anledning vi får. Vil de til slutt skjønne at det er noe hykleri der? Absolutt. Men jeg håper de ser utviklingen min», skriver hun.

Teigen skriver også at hun håper barna hennes vil uttrykke ekte godhet med gode intensjoner når de vokser opp.