I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I november ble Grammy-nominasjonene endelig sluppet, og blant de nominerte på lista var Marilyn Manson (52). Torsdag ble imidlertid en oppdatert liste lagt ut, der flere nominasjoner var trukket.

Manson var nominert i kategorien «årets rap-låt» ved siden av Kanye West og Jay-Z, og de tre artistene var nominert for singelen «Jail» – som er en del av det mye omtalte og nyeste albumet til West.

Ukjent årsak

Manson var i utgangspunktet nominert i to kategorier, og det er bare en av nominasjonene som er trukket. Grunnen til at Manson, eller Brian Hugh Warner som er hans ekte navn, ble trukket var ikke begrunnet på lista.

The Hollywood Reporter har imidlertid fått opplyst fra en kilde at grunnen skal ha vært at han ikke har vært med på å skrive låten han tidligere var nominert for.

I tillegg til å ha vært nominert som låtskriver under årets rap-kategori, er rockestjerna med flere seksuelle trakasseringssiktelser på seg fortsatt nominert som feature-artist under kategorien «årets album» sammen med en rekke andre artister.

Rockestjerna er under etterforskning av myndighetene etter at en rekke kvinner har beskyldt han for seksuell trakassering, hvor noen forteller de skal ha blitt låst inne i lydtette rom.

Mansons tidligere forlovede og «Westworld»-skuespiller Evan Rachel Wood (34) skal også ha identifisert ham som en misbruker i et Instagram-innlegg i februar.

Les også: Nå har du muligheten til å bo i det ikoniske huset fra «Alene Hjemme» – kun én natt

Manson har vært en del av musikk-scenen siden 90-tallet, og har hittil mottatt fire Grammy-nominasjoner. Han har derimot aldri vunnet.

Svarer på gravidryktene

Nok en gang har rykter om en mulig graviditet florert rundt den populære artisten Rihanna (33), som nylig ble sammen med New York-rapperen ASAP Rocky (33).

Rapperen bekreftet forholdet tidligere i mai i et intervju med GQ, hvor han beskrev henne som «sitt livs kjærlighet».

Ryktene ble satt i gang etter at artisten nylig var i hjemlandet Barbados, der hun ble titulert som en nasjonalhelt. Hun er den ellevte personen som blir utnevnt nasjonalhelt på Barbados.

Kunngjøringen skjedde i forbindelse med at Barbados markerer slutten på sitt bånd med Storbritannia, som koloniserte landet for 396 år siden. Hun mottok æren fra statsminister Mia Mottley, med Prins Charles til stede.

Et bilde av popsangeren skal ha vært grunnet til at ryktene ble spredd som ild i tørt gress, da artisten poserer med hendene på magen.

Les også: Ny sesong av «Kongen befaler»: – Mye syke ting som skjer

Selv har derimot Rihanna gått ut på Instagram for å avkrefte ryktene. Det gjør hun i en påstått direktemelding-utveksling med en fan på Instagram.

«Kan jeg komme i babyshoweren din? Enten det er sant eller ikke kommer babyene dine til å bli vakre», lød meldingen sangeren fikk i innboksen.

«Ha, slutt! Du kom ikke i de første 10. Dere avler meg hvert år, lol», svarer Rihanna, og avkrefter tilsynelatende ryktene.

Annonserte forlovelse fra scenen

Skuespiller og stand-up komiker Aziz Ansari (38) og den danske kjæresten Serena Skov Campbell har forlovet seg.

Komikeren avslørte den hyggelige nyheten under et overraskelses-show på den kjente komikerklubben Comedy Cellar onsdag kveld i New York.

Les også: Solveig Kloppen blir ny programleder for «Alle mot alle»

I følge en kilde som har snakket med Page Six, reagerte alle i salen med full applaus.

– Vi ble gale alle sammen, sier kilden.

Ansari skal senere ha tullet med at han ønsker at sitt fremtidige barn blir mer indisk enn dansk.

I følge LinkedIn, jobber den ferske forloveden Campbell for PwC i London som Senior Associate. Paret bor for tiden i Storbritannia. Det er ikke kjent når Ansari og Campbell møtte hverandre, men de ble først sett sammen på en U.S. Open kamp i september 2018.