*Nettavisen* Livsstil.

Massør som sex-saksøkte Kevin Spacey er død

 

Dette bildet av Kevin Spacey er tatt i juni i år i forbindelse med en høring i en annen sak mot skuespilleren i Nantucket. Foto: AP Photo/Steven Senne

En mannlig massør som anklaget skuespilleren Kevin Spacey (60) for seksuelle overgrep er død.

18.09.19 17:15

NEW YORK (Nettavisen): Det er advokatene til Kevin Spacey som i en uttalelse melder at de 11. september ble informert om at mannen hadde gått bort, skriver New York Post.

Mannen hadde gått til sak mot Spacey for seksuelle overgrep, og hevder han ble angrepet av Spacey i forbindelse med en massasje i Malibu for to år siden.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Mannen hevder Spacey tok tak i armen hans og ledet den mot skuespillerens skritt. Spacey ble også anklaget for å ha tatt tak i massørens skuldre i et forsøk på å kysse ham og for å ha forsøkt å ta han i skrittet.

I tillegg skal skuespilleren ha spurt om å gjøre en seksuell handling på massøren, noe som fikk mannen til å forlate massasjestudioet.

Selv om mannen nå er død, kan søksmålet opprettholdes av hans pårørende, melder The Hollywood reporter, som først omtalte saken.

Frafalt tiltale mot Spacey

I midten av juli ble det kjent at påtalemyndigheten i Massachusetts i USA frafalt tiltalen mot Spacey i en overgrepssak, etter at fornærmede avbrøt sin forklaring.

Spacey var tiltalt for å ha skjenket en 18 år gammel mann full, for deretter å ha begått overgrep mot ham på en restaurant og bar på ferieøya Nantucket hvor tenåringen jobbet. Spaceys forsvarere ba mannen om å få undersøke noen videoklipp, som fornærmede har hevdet å ha av overgrepet, men mobiltelefonen var sporløst forsvunnet.

I begynnelsen av juli ble det også kjent at mannen som anklager Spacey, droppet et sivilt søksmål mot skuespilleren, men denne begrunnelsen ble aldri gjort kjent.

Skuespilleren har hele tiden nektet for disse anklagene.

Les: Påtalemyndigheten i Massachusetts frafaller tiltale mot Kevin Spacey

Flere menn har rettet anklager mot Spacey siden metoo-bevegelsen startet i slutten av 2017. Som følge av anklagene er den Oscar-vinnende skuespillerens rollefigur klippet bort fra filmen «All the Money in the World».

Spacey har også fått sparken fra Netflix-serien «House of Cards», hvor han hadde hovedrollen.

(Nettavisen/NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.