Gå til sidens hovedinnhold

Måtte på legevakten: - Jeg hadde 23 i puls

Terje Schrøder blir nødt til å dra på legevakten midt under innspillingen av «Camp Kulinaris».

Til nå har har flere deltagere forlatt kjøkkenet på «Camp Kulinaris», både under kokkekonkurranser eller ved at de selv har valgt å trekke seg.

Tirsdagens episode går heller ikke helt smertefritt for seg da Terje Schrøder plutselig føler seg dårlig, og forlater kjøkkenet for å dra på legevakten.

Les også: James Charles svarer på anklagene: - Jeg skal endre meg

Det hele utspilte seg rett etter at deltagerne hadde fullført prøvesmakingen med kokk Kjartan Skjelde. Etter slakt fra Skjelde, skulle Schrøder og Benedicte Adrian gå over hva som var feil med retten. Under denne samtalen stopper han opp.

- Vi må gå ut, det har dukket opp noe, sier han til Adrian.

Måtte ta en helsesjekk

Han fortsetter med å si at han må på legevakten og at han ikke kommer seg utenom det. Schrøder føler seg uvel og svimmel, og må dra til legevakten for en legesjekk.

- Det var faktisk produksjonen som så at jeg ikke så helt frisk ut. De tok meg derfor ut og sjekket pulsen min. Den var på 23, og til og med nede i 21 slag i minuttet, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å dra på legevakten så fort som mulig, forteller Schrøder til Nettavisen.

- Han reiser av gårde for en helsesjekk. Vi var seks, nå er vi fem. Det kaller jeg en svær strek i regningen, forteller Adrian.

Les også: Lilli Bendriss (74) om eksmannen: Folk i bygda trodde det var slavehandel

Hun er nemlig kjøkkensjef denne uka og er avhengig av at alt går rett vei for å ikke havne i kokkekamp.

Tar feil ingrediens

Adrian tar på seg oppgaven til Schrøder som går ut på at hun må ribbe, altså fjerne fjærene til fuglen, ta ut innvollene og knekke av vingene på tre tiurer før de kan tilberedes.

Dette tar mye av tiden til Adrian og hun får derfor ikke fulgt med på hva de andre deltakerne gjør og hvordan det går med deres retter.

Inne på kjøkkenet ser det tilsynelatende ut som at alt er i orden, mens de tilbereder mat til morgendagens servering. Da hun smaker på suppen til Ole Klemetsen, merker hun derimot at det er noe som virkelig ikke stemmer.

- Du har ikke tatt oppi hvitvinseddik i stedet for hvitvin, vel? spør Adrian.

Les også: Brad Pitt vekker harme etter at han ble observert i Belgia

Dette viser det seg at Klemetsen faktisk har gjort. Han hadde ikke sett forskjell på eddiken og vinen, og hadde derfor tatt oppi feil ingrediens.

Siden de kun får et visst antall av de forskjellige ingrediensene blir Adrian veldig stresset, siden det er hun som står i fare.

De løser det etter hvert ved å sile ut de tørre ingrediensene fra suppa for å prøve å lage en ny base, men hvordan det ferdige resultatet blir er ikke godt å vite.