I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Onsdag gjestet stjerneskuespillerne Matthew McConaughey (52) og Reese Witherspoon (45) det populære talkshowet «The Ellen Show» med programleder Ellen DeGeneres (63), i forbindelse med den kommende oppfølgeren av animasjonsfilmen «Sing».

Les også: Nye bilder av Reese Witherspoon får fansen til å se rødt: – Har hun godkjent dette?

22. desember har «Sing 2» to premiere på kinoer verden over, der McConaughey og Witherspoon dubber hver sin karakter. Flere har ventet spent på en oppfølger siden 2016-suksessen, og i sofaen til DeGeneres fikk seerne mulighet til å sende inn spørsmål til skuespillerne som de måtte svare på under en spørsmålsrunde.

Spørsmålene handlet imidlertid om helt andre ting enn filmen «Syng». Blant annet blir skuespillerne spurt om hvem som var deres aller første kjendisforelskelse, da McConaughey overrasker alle med sitt svar:

– Jeg var litt forelsket i damen som sitter ved siden av meg, svarer han, til Witherspoons store sjokk.

– Hun var en av mine aller første forelskelser. Hvis dere har sett filmen «The Man In The Moon», så er det uungåelig å ikke bli forelsket i henne, fortsetter McConaughey.

Ifølge Witherspoon er det første gang hun hører dette, men synes det er veldig søtt at det var henne McConaughey falt for.

– Dette må vi lage en film om, ler hun.

Avslørte hemmelig konto i retten

De siste ukene har det igjen stormet rundt basketballspilleren Tristan Thompson (30) og hans tidligere eskapader.

Les også: – Brudd for Khloé Kardashian og Tristan Thompson etter nye utroskapsrykter

Kort oppsumert: Tidligere i år skal Thompson nok en gang ha vært utro mot sin daværende «Keeping up with the Kardashians»-kjæreste, Khloé Kardashian (37), noe som endte med brudd mellom de to. Like etter hevdet den personlige treneren Maralee Nichols (31) at hun ventet barn med Thompson.

Nichols har nå født barnet, og hevder fremdeles at det er Thompson som er faren, og har gått til rettssak for å kreve barnebidrag av basketballspilleren. I tillegg hevder Nichols at Thompson på et tidspunkt skal ha tilbudt henne penger for å gjennomføre en abort.

Thompson på sin sin hevder at han ikke har noe med barnet å gjøre, og mener at det Nichols hevder er oppdiktet. I retten på onsdag bekreftet imidlertid Thompson at han har en hemmelig Snapchat-konto som han har kommunisert med Nichols gjennom.

– Vi kommuniserte aldri gjennom telefonsamtaler, mail eller en tekstmelding. Vi kommuniserte kun via Snapchat-applikasjonen. (...) Vi brukte Snapchat som kommunikasjon for å beskytte privatlivet, forklarte Thompson, gjengitt av Page Six, og understreket at det var fordi Snapchat automatisk sletter meldinger etter at man har lest dem.

Les også: Tristan Thompson hyllet eksen Khloe Kardashian på bursdagen

Thompson hevder videre at Nichols skal ha fabrikert de lekkede bildene fra Snapchat-kommunikasjoner der det kommer frem at han skal ha oppfordret henne til å ta en abort.

Ifølge Thompson skal han ha møtt Nichols for første gang i november, tidlig desember i fjor, og forklarer at forholdet ikke utviklet seg videre fordi de bodde for langt unna hverandre. Thompson innrømmer imidlertid at de to skal ha hatt seksuell omgang i en gang i mars, men at det var den eneste gangen.

– Jeg er sikker på at hvis barnet anses å være mitt barn, var den eneste datoen for unnfangelsen 13. mars 2021, fordi det var bursdagen min, uttalte Thompson i retten.

Mottok bekymringsmelding av familiemedlem etter datterens påfunn

Tilsynelatende uten lov gikk datteren til realitystjernen Kim Kardashian (41), North West (8), live på TikTok fra sin egen mobiltelefon nylig.

Videoen, som senere ble lagt ned og slettet, ble raskt plukket opp av andre sosiale medier-brukere og spredt på andre plattformer. Etter kort tid gikk snuttene fra den i utganspunktet uskyldige livesendingen viralt i sosiale medier.

Spesielt klippet der Kardashian oppdager hva datteren holder på med, og gir henne tydelig beskjed om at det ikke er lov.

I senere tid har det imidlertid vist seg at det ikke bare var Kardashian selv som reagerte sterkt på det datteren holdt på med.

På Instagram onsdag delte Kim Kardashian en skjermdump av en tekstmelding hun hadde mottatt av sin egen nevø, Mason Disick (12).

– Hei. Jeg ville ikke være respektløs overfor North, men jeg synes ikke at hun skal holde på med live-funksjonen ved mindre noen gjør det sammen med henne. Folk tar alltid skjermopptak, og det kan være at hun deler informasjon som ikke er riktig og slike ting som hun kanskje vil angre på senere. Jeg gjorde akkurat det samme som det hun gjorde, og nå angrer jeg på ting jeg sa, sto det i meldingen som skal ha kommet fra nevøen.

Kardashian hyller nevøen for at han sa i fra, og oppfordret ham i samme slengen til å ta en prat med datteren hennes:

– Jeg setter veldig pris på at du passer på, Mason. Og jeg er enig. Hun ble lei seg, og jeg tror ikke at hun kommer til å gjøre det igjen - men det kunne vært fint om du kunne tatt en prat med henne, svarer Kardashian i meldingstråden.