Gå til sidens hovedinnhold

Megan Fox hylles av krigsveteran for million-innsamling: – En fantastisk følelse

Se hva vi fant...

Flere kjendiser hyller veteranene i høytiden.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Denne helgen feiret amerikanerne høytidsdagen Memorial Day, for å hedre og sørge over militærpersonell som har mistet livet i utførelsen av sine militære plikter.

En som har et spesielt forhold til denne dagen, er skuespiller Megan Fox. For andre året på rad går hun sammen med veteranen Colin Wayne for å samle inn penger til de amerikanske troppene.

Les også: Tidligere idrettsutøver, modell og allerede selvutnevnt kjendis: Hils på de første «Paradise Hotel»-deltakerne

Skuespilleren og veteranen har som mål å samle inn en million dollar. I fjor samlet de inn nesten tre millioner til samme formål.

- Å kunne samarbeide sammen med Colin for andre året på rad er en ære. Memorial Day handler om å hedre og huske de som gjorde det ultimate offeret for landet vårt, dette er en innsamling jeg står bak. Jeg vil takke Colin for hans tjeneste og at han setter folk over egen fortjeneste, sa Fox i uttalese til Fox News.

Takknemlig for samarbeidet

Wayne har i følge nyhetskanalen vært tre turer til Irak, Afganistan og Egypt, og sier at å samarbeide med Fox er en ære.

- Å få Megan Fox til å stå bak denne kampanjen for andre året er en fantastisk følelse på grunn av suksessen fra det første året. Vi er håper vi kan slå oss sammen med flere kjendiser i årene framover som ønsker å gi tilbake og øre våre veteraner, sier Wayne til kanalen.

Les også: Zoom-effekten: Stor økning i botox, fillers og plastisk kirurgi under pandemien

Wayne mener det er viktig å huske hvorfor man feirer denne dagen, og det er grunnen til at han ønsker nasjonal oppmerksomhet rundt innsamlingen.

- Som veteran er Memorial Day den viktigste føderale høytiden som er, men den har dessverre mistet sin sanne betydning. Memorial Day er en dag for å hedre de som betalte med livet for vårt land. Det er en dag å hedre familiemedlemmer og kjære som ikke lenger er her, slik at vi kan ha de mange frihetene vi har i Amerika.

Hvorfor han har opprettet samarbeid med akkurat Fox, har en enkel forklaring.

- Jeg så at hun dro til Sør-Korea for å besøke troppene der, og jeg hørte at hun frivillig brukte timer på å ta bilder og signere autografer for soldatene som var stasjonert der. Denne typen uselviske handlinger fikk virkelig gjenklang hos meg, og jeg respekterte henne så mye mer etter det og jeg kontaktet henne for et samarbeid, forteller han til kanalen.

Delte rørende innlegg

I anledning Memorial Day har også flere kjendiser tatt til sosiale medier for å hedre de falne, deriblant skuespiller Chris Pratt.

I den anledning har flere av kjendisene tatt til sosiale medier for å hedre de falne, deriblant skuespiller Chris Pratt.

Instagram deler Pratt et langt og emosjonelt innlegg om frihet og at man aldri skal ta den for gitt.

«De har gitt oss det frieste og mest og anstendige samfunnet planeten jorden noensinne har sett. Vi risikerer å miste den anstendigheten når vi ikke klarer å innføre takknemlighet hos ungdommen, eller gi dem perspektivet på hva det faktisk betyr å være fri», er blant det stjernen skriver i innlegget med flere bilder familiemedlemmer eller venner som sørger over falne militære.

Flere har hyllet Pratt i kommentarfeltet, blant andre hans egen svigermor, Maria Shriver.

«Så godt sagt, Chris. Takk for at du delte disse bildene og denne meldingen. Vi er alle skylde en enorm takknemlighet til de som har mistet livet. For oss og deres familier må vi huske dem på denne dagen», skriver hun i en kommentar.

Viser fram bikinikroppen

En annen som ser ut til å nyte den ekstra fridagen Memorial Day bringer med seg, er den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney Kardashian.

Hun delte mandag flere bilder fra sin dag med kjæresten Travis Barker og sønnen Reign som koste seg i solsteiken i Palm Springs.

Les også: Disney fjernet ikonisk detalj: – Det er ikke tillatt i 2021

«God helg», skriver stjernen til en bildeserie der hun blant annet poserer i bikini.

I en rekke bilder på profilen ser det ut til at Barker og sønnen hennes Reign koser seg med badeleker og i gresset.

Også Barker har delt flere bilder fra fridagen med sin kjære, og hennes sønn.

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet