Gå til sidens hovedinnhold

Megan Fox skaper full forvirring i kommentarfeltet etter forlovelse

Hollywood-stjernas valg av ord når hun skulle dele den glade nyheten, fikk fansen til å klø seg i hodet.

Onsdag kveld delte den amerikanske Hollywood-stjernen Megan Fox (35) gladnyheten om at hun og Colson Baker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly, er blitt forlovet.

Hollywoodstjernen delte det følelsesladde øyeblikket på Instagram. Den lengre videoen fikk kommentarfeltet til å koke over av gratulasjoner, men i ettertid har én detalj ved den lengre poetiske bildeteksten skapt full forvirring blant fansen.

I teksten skriver Fox at frieriet fant sted under det samme treet hun og Baker satt under for et par år siden, og at stjerneparet har ønsket seg magi.

«Vi var uvitende om smerten vi ville møte sammen i løpet av en så kort, frenetisk periode», skriver Fox.

Les også: Slutt etter ti år - nå ryktes det at Megan Fox har funnet kjærligheten på ny

Til slutt skriver skuespillerstjernen at de drakk hverandres blod, noe som har fått hennes 17,9 millioner følgere til å rive seg i håret.

«Og på samme måte som i hvert liv før denne, og i alle liv som vil komme senere, sa jeg ja. ... Og så drakk vi hverandres blod», skriver hun uten videre forklaring.

– Dere drakk hva?

Kommentarfeltet til Fox er mildt sagt fylt opp med spørsmål rundt 35-åringens siste utsagn, og flere spekulerer på om det hele er en spøk. Paret er kjent for sin åndelige livsstil, men om paret faktisk har drukket hverandres blod, er spørsmålet fansen sitter igjen med.

«Ingen som leser den siste setningen?!? Hva faen😳», skriver en følger, mens en annen påpeker:

«Dere drakk hva?»

En tredje person stiller spørsmål til Foxs opplysning om blodoffer.

«Hvorfor ville du fortelle fansen at du drakk blod fra din kjære? Det er farlig og skummelt. Ikke kult, men uansett hva du tjener penger på så la oss vel lære folk om blodoffer med plattformen din?? Okei?? Noen andre som mista piffen av den rare kommentaren?», Spør en følger seg.

Foreløpig har verken Meghan Fox eller Baker besvart de mange spørsmålene.

Ikke fremmed for blod

Colson Baker delte også nyheten på Instagram, der han viser frem forlovelsesringen han ga til Fox.

31-åringen skriver at han har designet smykket sammen med den kjente smykkedesigneren Stephen Webster. Videre skriver han at ringen symboliserer to halvdeler av samme sjel, som trekkes mot hverandre og danner et obskurt hjerte - som han beskriver som deres kjærlighet.

Det er ikke første gangen paret har kombinert smykker og blod. På valentinsdagen i fjor delte «Bloody valentine»-sangeren med følgerne sine at han bærer Foxs blod i et anheng rundt halsen.

«Jeg bærer blodet ditt rundt nakken min», skrev 31-åringen på Instagram den gang.

Kun et par måneder etter at paret begynte å date fortalte Fox til det amerikanske magasinet People at hun anser Baker for å være tvillingflammen hennes, en betegnelse på en sjel som hun forklarte «har steget til et høyt nok nivå til at den kan deles inn i to forskjellige kropper samtidig».

Les også: «Machine Gun Kelly» ser rødt etter manglende Grammy-nominasjoner: – Hva faen er galt

Kjendisene hyller stjerneparet

Til tross følgernes tilsynelatende avsky av Hollywoodstjernas poetiske valg av ord, har paret mottatt flere gratulasjoner av store kjendiser på innlegget de delte. Blant annet Kardashian søstrene Kim og Kourtney har gratulert paret og vist sin støtte.

«Så glad på deres vegne!!!!💍 😍♥️», skriver Kim Kardashian på innlegget til 35-åringen.

«Selling Sunsets»-skuespilleren Christine Quinn og motemagasinet Cosmopolitan tok også til tastaturet for å gratulerte stjerneparet:

«DRONNING! Jeg er så glad på dine vegne! Herregud», skriver Quinn i kommentarfeltet til Fox.

«Så glad på deres vegne!!!», kommenterte motemagasinet.

Stjerneparet fant tonen våren 2020 under innspillingen av «Midnight in the Switchgrass», og det tok ikke lange tiden før de bekreftet forholdet sitt tre måneder senere. Den gang avslørte Baker forholdet gjennom sin egen sangtekst.

«I’m calling you girlfriend, what the f—‘ life imitated art on that one», synger han.