*Nettavisen* Livsstil.

Mel B hevder de hadde sex: - Ektemannen hennes kommer til å drepe meg

Melanie Brown og Geri Halliwell:

- EN «SPICE GIRLS»-BOMBE: Under et intervju med Piers Morgan kommer Mel B med sex-påstander mellom hun og Geri. Piers Morgan omtaler avsløringen som en «Spice Girls-bombe». Foto: AFP (NTB Scanpix)

Mel B kommer med sjokkavsløring om forholdet innad i «Spice Girls»-gruppa.

25.03.19 20:16

Etter mye frem og tilbake ble det i november endelig bekreftet at den verdenskjente popgruppa «Spice Girls» gjør comeback.

Allerede i mai skal de fem jentene, «Baby Spice» Emma Bunton, «Sporty Spice» Mel C, «Scary Spice» Mel B og «Ginger Spice» Geri Halliwell, stå på scenen sammen igjen.

Nå ser det imidlertid ut til at det gjenforening muligens kommer med en liten bismak hos enkelte av jentene.

Ifølge flere utenlandske medier er det nemlig en anspent stemning mellom Mel B og Geri, eller Melanie Brown og Geri Halliwell, som de altså egentlig heter.

Sex-påstander

I et intervju med Piers Morgan (53), i talkshowet «Life Stories», kommer nemlig Mel B med påstander om at hun og «Spice Girls»-kollegaen Geri skal ha hatt sex med hverandre tidligere i karrieren.

Det skriver utenlandske medier som Mirror og Daily Mail.

Klikk på bildet for å forstørre.

GJØR COMEBACK: 26. mai gjør «Spice Girls»-stjernene Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton og Geri Halliwell comeback som «Spice Girls». Foto: Pa Photos (NTB Scanpix)

- Hun kommer til å hate meg for dette fordi hun nå lever et snobbete liv på landet. Vi hadde aldri en greie, det bare skjedde. Vi bare «giggled» og det var det. Vi var beste venner, og det bare skjedde, svarte Mel B på spørsmålet fra Morgan om hun hadde hatt sex med Geri.

I forkant hadde hun nemlig omtalt puppene til Geri som store, noe som fikk Morgan til å spørre.

- Hun kommer til å drepe meg

Piers Morgan, som syntes avsløringen til Mel B var svært interessant, omtaler det hele som en «Spice Girls»-bombe. Ifølge Mel B er dette første gang noen av dem har innrømmet det som lenge skal ha vært rykter.

På spørsmål om akten var bra, forholdet Mel B seg tyst.

Geri på sin side, som mer eller mindre har trukket seg tilbake etter «Spice Girls»-suksessen, har foreløpig valgt å ikke kommentere Mel Bs påstander.

Ifølge Mel B, har det imidlertid ikke falt i god jord hos sin «Spice Girls»-kollega.

- Ja, nå har jeg sagt det. Hun kommer til å drepe meg nå, ektemannen hennes også, skal hun ha sagt.

Nye liv

Etter den store «Spice Girls»-suksessen på 90-tallet lever jentene helt andre liv i dag.

Mel B, som på sin side har skapt store overskrifter med den bitre skilsmissen med eksmannen Stephen Belafonte (43), har i tillegg til å ha blitt trebarnsmor, gjort stor suksess som artist på egenhånd. Hun har også, opptil flere ganger, forsøkt seg som skuespiller.

Geri har som nevnt valgt et litt mer tilbaketrukket liv, og lever etter alt å dømme et lykkelig liv med ektemannen Christian Horner (45) og deres to barn.

26. mai står jentene på scenen igjen sammen. Comeback-turneen starter i Dublin, der alle jentene, utenom Victoria Beckham, er representert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.