Forrige lørdag var det duket for den etterlengtede sesong to av «Maskorama». Fjorårets sesong av NRK-suksessen trollbandt seerne, og allerede ser det ut til at TV-konseptet vil gjøre samme suksess i år.

Over en million fikk med seg den storslåtte premieren, og NRK vant dermed seer-konkurransen mot «Skal vi danse»-semifinalen som ble sendt på samme tidspunkt hos konkurrenten, TV 2.

Les også: Dette er de nye «Maskorama»-karakterene

Igjen er det åtte nye, hittil ukjente, kjendiser som skal kjempe om å beholde masken så lenge som mulig, før de blir avslørt av detektivpanelet, bestående av Marion Ravn, Jan Thomas og Nicolay Ram, og seerne som stemmer.

Meldingene hagler inn

Spekulasjonene hagler allerede rundt hvilke kjendiser det kan være som skjuler seg bak maskene. I år er det spesielt influenser Sophie Elise Isachsen flere mener er med i maskekonkurransen, og enkelte er overbevist om at influenseren skjuler seg bak «Bamsen».

Les også: Dette er alle «Maskorama»-hintene

I forkant av premieren kunne maskedetektiv Marion Ravn dele sine forventninger med Nettavisen, og allerede før noen av maskene hadde entret scenen håpet Ravn på at en av deltakerne skulle være nettopp Isachsen. Under sendingen ble Ravn også overbevist om at det er Isachsen som skjuler seg bak «Bamsen».

Tilbakemeldingene har dermed haglet inn i innboksen til influenseren, som på Instagram mandag valgte å kommentere de mange henvendelsene.

Les også: Silje Nordnes kommer med oppfordring til seerne før «Maskorama»-premieren

Svarer kryptisk på maske-spørsmål

Isachsen startet denne uken med en spørsmålsrunde på Instagram, der hun kommer med et kryptisk svar til følgerne.

– Om jeg hadde tjent 10 kroner hver gang noen spurte meg om «Maskorama» hadde jeg hatt råd til en ny Chanel (luksusveske, journ. anm) nå, svarer Isachsen på spørsmål om hvem hun er i TV-programmet.

Overfor Nettavisen ønsker heller ikke Isachsen å verken bekrefte eller avkrefte de mange spekulasjonene:

– Det kan jeg selvfølgelig ikke si noe om, svarer Isachsen på spørsmål om det er hold i spekulasjonene.

Gjettingen fortsetter

Om det er Sophie Elise Isachsen som skjuler seg bak «Bamse»-kostymet gjenstår å se. Lørdag gjettet ingen i detektivpanelet riktig på hvem det var som skjulte seg bak «Frosken», som måtte forlate konkurransen.

Det var altså journalist Arve Juritzen (60).

Kjendisdetektiv Jan Thomas var på sin side overbevist om at det var artist Bjørn Eidsvåg som gjemte seg under masken.

– Jeg har aldri sunget før, sa Jurtizen til etter at avsløringen var et faktum.

– Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får være med lenger, for dette har vært så gøy, la han til.

«Maskorama» sendes lørdager på NRK klokken 19:50.