Gå til sidens hovedinnhold

Meldt død for andre gang

Bond-piken ble feilaktig rapportert død mandag. Nå har hun blitt meldt død igjen.

Mandag morgen gikk representanten for den amerikanske skuespilleren Tanya Roberts (65), Mike Pingle, ut i en pressemelding og erklærte «James Bond»-skuespilleren død.

Representanten, som også er Roberts' mangeårige venn, gikk også ut med den triste beskjeden på den offisielle Facebook-siden til Bond-piken.

Så tok saken en ny vending. Til det amerikanske nettstedet TMZ forteller Pingle at han fikk en overraskende telefon, ti minutter etter at han hadde erklært sin gode venninne og klient som død, om at hun fortsatt er i live.

Telefonsamtalen skal Pingle ha fått mens han gjorde et intervju om Roberts' dødsfall. Ifølge TMZ var Pingle overbevist om at venninnen hadde gått bort. Han forteller blant annet at han skal ha sett hun i øynene og holdt hun i hendene da hun forsvant, og han trodde hun døde.

Ifølge nettstedet skal Pingle ha blitt så opprørt at han forlot sykehuset uten å snakke med det medisinske personale.

Tirsdag har saken tatt enda en vending. Roberts' partner, Lance O'Brian, forteller til TMZ at han har fått en telefon fra Roberts' lege om at hun nå er død.

Dødsbudskapet fra medisinsk hold kom rett over klokken ni mandag kveld, lokal tid.

Tanya Roberts er blant annet kjent fra James Bond-filmen «A View to a Kill», der hun var Bond-pike mot hovedrolleinnehaver Roger Moore. I tillegg har hun vært å se i «That '70s Show».

Roberts havnet på sykehus etter at hun kollapset ved sitt eget hjem første juledag mens hun var ute å luftet hunden. Hun ble umiddelbart hastet til det lokale sykehuset der hun ble lagt i respirator.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her