Gå til sidens hovedinnhold

Melina Johnsen ut av «71 grader nord»: – Bruker håret hennes som lykkeamulett videre i konkurransen

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

– Det ble definitivt kjedeligere uten Melina, sier Jon Almaas til Nettavisen.

Etter å ha pushet både grenser, frykt og vilje var det likevel Melina Johnsen, kjent fra den første sesongen av «Ex on the Beach», som ble den første til å måtte forlate TVNorge-suksessen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

– Det er jo selvfølgelig kjipt å være den første som reiser hjem, men jeg følte der og da at jeg hadde gjort mitt på «71», forteller Johnsen til Nettavisen.

LES OGSÅ: Her får «Ex on the Beach»-Melina fullstendig panikk midt i fjellveggen

Etter at hun og fitnessinfluenseren Maren Turmo trakk seg fra lagkonkurransen forrige uke gikk de to inn i utslagskonkurransen med en ulempe, og det ble altså Melina Johnsen som trakk det korteste strådet.

– Jeg er veldig takknemlig for alt jeg fikk oppleve å se, og ikke minst bli kjent med meg selv på mange nye områder, medgir Johnsen.

– Ville hjem

Gjennom sin deltakelse i konkurransen har Johnsen flere ganger sagt at hun ønsker å reise hjem. Overfor Nettavisen avslører Johnsen at hun mer eller mindre tapte med vilje.

– Jeg kan vel si at jeg ikke gjorde en innsats på konkurransen, jeg ville hjem og følte meg veldig ferdig på «71», sier hun i dag

Hun legger til at det som var mest kjipt med å dra hjem, var å forlate laget sitt.

Under oppholdet fikk Johnsen spesielt god kontakt med Jon Almaas og Erik Follestad.

Til tross for det nære vennskapet de opparbeidet seg på tur, har de tre imidlertid ikke fått like mye tid til å være sammen hjemme.

– Vi har ikke så mye kontakt, men jeg utnytter tiden jeg har med de når vi ses, jeg sier alltid vi må ses snart og ta en lunsj, forteller Johnsen til Nettavisen.

LES OGSÅ: Smertefulle scener i «71 grader nord»: - Trodde jeg hadde knust foten

– Ble veldig trist

Det var imidlertid ikke bare Johnsen som synes det var kjipt å måtte være den første til å dra hjem fra den eventyrlige konkurransen.

I episoden hyller blant andre Jon Almaas innsatsen til Johnsen og legger ikke skjul på at han synes det hele var veldig sørgelig at nettopp hun måtte reise hjem.

– Selvfølgelig var det trist. Vi hadde som mål å få med alle på lag Lindesnes så langt som mulig, sier Almaas til Nettavisen, og fortsetter:

– Vi ble et sammensveisa lag som hadde det gøy sammen og ble glade i hverandre. Jo mer tid og krefter vi brukte på å motivere og hjelpe Melina, jo mer lyst hadde vi til å få henne med så lenge som mulig.

Klippet av en hårstuss som minne

Det ble veldig merkbart i gruppen at Johnsen brått var ute av konkurransen, ifølge Almaas.

– Det ble definitivt kjedeligere uten Melina, forteller han til Nettavisen.

Heldigvis hadde han og lagkamerat Erik Follestad kommet opp med en idé tidligere i konkurransen om å klippe av en hårstuss av Johnsen sitt hår. Dette brukte de til å minnes Melina Johnsen.

– Vi klippet av en bit av hestehalen til Melina for å ta den med så langt mot Nordkapp som mulig. Tanken var at dersom en av oss kom til Nordkapp, skulle Melina liksom være med. Også skulle dette vel fungere som en slags lykkeamulett, forteller Almaas.

Hvor langt lykkemuletten til lag Lindesnes kommer, gjenstår å se.

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» sendes torsdag og søndag på TVNorge klokken 20.30.

Les også

Maren Turmo trosser vannskrekken - så går det galt

Les også

Stor dramatikk etter skrekkscener

Kommentarer til denne saken