Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit viser frem «barnebarnet»

Se hva vi fant på Instagram:

Har laget egen Instagramkonto til det nye familiemedlemmet.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Etter Instagram å dømme ser det ut til at kronprinsfamilien har tilbragt noen solfylte dager i sommerparadiset på Sørlandet de siste ukene.

Flittig har kronprinsesse Mette-Marit (45) delt bilder av både feriekos, båtliv og vindseiling.

Nå ser det derimot ut til at sønnen til Mette-Marit, Marius Borg Høiby (22), har tatt med seg sin egen lille «familie» for å tilbringe noen dager sammen med mamma, kronprins Haakon (46), Ingrid Alexandra (15) og Sverre Magnus (13).

Ned til Sørlandet har han også tatt med seg han og kjærestens, Juliane Snekkestad (22), nye nye tilskudd til familien - lille Louie.

- Endelig har barnebarnet kommet på hytta, skriver kronprinsesse Mette-Marit stolt på Instagram med et bilde av sønnen og den lille hunden.

Fått egen Instagramkonto

Lille Louie fikk Snekkestad og Borg Høiby for et par år siden. På Instagram har kjæresteparet også opprettet en egen profil til sin lille hund - som har fått etternavnet til dem begge.

«Louie Borg Snekkestad. Boston Terrier som lever det søte liv med mamma Juliane Snakkestad og pappa Marius Borg Høiby», heter det i profilen på Instagram.

Flere tilskudd

Kronprinsfamilien er imidlertid ikke de eneste som gleder seg over et nytt tilskudd til familien om dagen.

På Instagram onsdag kveld delte den verdenskjente skuespillerstjernen Anne Hathaway (36), kjent fra filmer som blant annet «Prinsesse på prøve» og «The Devil Wears Prada», et bilde av seg selv og en voksende mage.

- Dette er ikke for en film nummer to. Spøk til side, for alle som går gjennom infertilitet- og unnfangelse-helvette, skal dere vite at det ikke har vært plankekjøring for meg i noen av svangerskapene mine. Sender ekstra mye kjærlighet, skriver hun til bildet.

Dette blir Hathaway og ektemannen Adam Shulman (38) sitt andre barn. Fra før av har de sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (3).

Les også

Courtney Cox hylles for bikinikroppen: - Dette er derfor du er legende

Reklame

Get Inspired: 7 kupp du gjør på sport og fritid

Kommentarer til denne saken