Microsoft med første glimt av «nye Xbox»

Xbox-sjef Phil Spencer gir fansen et glimt av framtiden med sitt Project Scarlett på pressemøtet Xbox E3 2019 på Microsoft Theater i Los Angeles søndag. Foto: Casey Rodgers / Invision / AP / NTB scanpix

Xbox-sjef Phil Spencer gir fansen et glimt av framtiden med sitt Project Scarlett på pressemøtet Xbox E3 2019 på Microsoft Theater i Los Angeles søndag. Foto: Casey Rodgers / Invision / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Microsoft avslørte søndag detaljer fra neste generasjon Xbox, konsollen som etter planen skal lanseres neste år.

10.06.19 08:19

Xbox-sjef Phil Spencer dro forhenget til side og avslørte «Project Scarlett», som skal være arvtakeren til Xbox One. Ifølge skaperne skal «Project Scarlett» gi spillselskapene mulighetene de trenger for å blåse liv i sine kreative visjoner.

Det ble ikke avslørt noen prisplaner for den nye konsollen på det gallapregede arrangementet i Microsoft Theater i Los Angeles søndag, som var i forkant av videospillkonferansen Electronic Entertainment Expo (E3).

Det som dog er klart, er at lanseringen også vil følges av utgivelsen av spillet Halo Infinite. Spillet vil bli eksklusivt for konsollen som noen har spådd kan bli hetende Xbox Two.

Xbox kjemper mot Sony på markedet for konsoller, der Sony jobber med neste versjon av PlayStation.

«Project Scarlett» er ventet å bli tilgjengelig i butikkene desember 2020.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.