I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Mila Kunis (37) og Ashton Kutcher (42) er gift og har to barn sammen, men holder stort sett en lav profil offentlig. De har heller ikke jobbet så mye sammen, til tross for at de begge to er suksessfulle skuespillere.

Nå har de imidlertid gjort et unntak. De to spiller nemlig i en reklamefilm sammen som skal sendes under årets Super Bowl 7. februar. Kunis avslører i et intervju med ET at de to ikke klarte å takke nei til muligheten for å jobbe igjen under den pågående pandemien.

Les også: Tjener fortsatt penger på hit-låten: - Målet er å kjøpe et hus til familien

- Vi satt i karantene og var med innestengt med barna våre i ni måneder, så jeg sa til Ashton «To dager, kjære! To dager fri! Frihet», også bestemte vi oss for å gjøre det, sier hun i intervjuet.

Les også: Dette er de første deltakerne i «Ex on the Beach – Afterski» 2021

Kunis understreker at hun elsker barna sine veldig høyt, men at det likevel var deilig å få lov til å komme tilbake i jobb og bort fra hverdagen med de to små. Barna var derimot ikke like fornøyd med at foreldrene skulle tilbake på jobb utenfor hjemmet.

- Jeg har aldri vært så glad for å stå opp klokken fem for å dra på jobb. Jeg trippet ut av huset, men barna følte at vi forlot de siden vi ikke har vært fra hverandre, så det var rart for dem. De hadde nok glemt at vi må ut av huset, sier stjernen.

Les også: «Grey's Anatomy»-stjernen tar et oppgjør med diva-ryktet: – Gjør meg forbanna

- Covid-19 blir åpenbart en del av handlingen

Tidligere i år ble det kjent at det kommer en oppfølger av den ikoniske TV-serien «Sex og singelliv».

Det er Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw, samt hennes kolleger Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) og Kristin Davis (Charlotte York) som returnerer til skjermen - denne gang som 50-åringer. Kim Cattrall (Samantha Jones), kommer ikke til å være en del av oppfølgeren.

I et intervju med Vanity Fair forteller Parker at hun er veldig spent på den nye sesongen, og på hvor Carrie, Miranda og Charlotte har forandret seg fra sent på 90-tallet til i dag.

Les også: Lettkledd Elizabeth Hurley (55) vekker oppsikt: – Få på deg noe klær!

Parker sier også at koronaviruset åpenbart vil være en del av handlingen på grunn av byen karakterene bor i.

– Covid-19 vil åpenbart være en del av handlingen. Hvordan har det påvirket forholdene når venner forsvinner? Jeg har stor tro på at forfatterne skal undersøke det hele, sier Parker i intervjuet.

Les også: Amanda Gorman gikk verden rundt – nå satser hun som modell

Vil ikke vaksineres mot korona

Grease-stjerne Olivia Newton-John (72) avslører at hun ikke har planer om å ta koronavaksinen når hun får muligheten til det. Det forteller hun i et intervju med australske Herald Sun.

Newton-John har lenge kjempet mot kreft, og er i utgangspunktet langt fram i vaksinekøen. Likevel vil skuespilleren takke nei når hun får tilbudet.

- Ikke på dette tidspunktet nei, sier hun i intervjuet.

Selv om Newton-John ikke utdyper noe mer om hvorfor hun ikke vil ta vaksinen tross for den alvorlige sykdommen, har datteren Chloe Lattanzi (35) nettopp uttalt i et intervju at hun er skeptisk til koronavaksinen.

Les også: Emma Ellingsen ble kastet ut av Tinder tre ganger: – Tror profilen min er falsk